XS
SM
MD
LG

Silan Vladin Votford, kiksevi Noriča i Bormuta

Foto: Sky Sports

Fudbaleri Votforda ostvarili su novu pobjedu u Čempionšipu. Tim Vlade Ivića, deklasirao je ekipu Prestona sa 4-1.

U prvom poluvremenu smo vidjeli samo jedan pogodak. Kvina je donio vodstvo Votfordu. Golom Dinija, Votford je poveo 2-0. Barkhuzen je smanjio na 2-1. Međutim, golovima Čalobe i Pedra, Votford je došao do 4-1.

Lider na tabeli, ekipa Noriča, remizirala je sa Koventrijem. Golom Marija Vrančića iz penala, poveli su sa 1-0. Ipak, Biamu je donio bod gostima. Remizirao je i još jedan tim iz vrha. Bormut je gostovao Roteramu i odigrao je 2-2. Golom Stanislasa poveo je Bormut. Golovima Ladapa, domaći su došli do preokreta. Ipak, Solanke je donio bod Bormutu.

Birmingem i Milvol odigrali su 0-0 baš kao i Šefild Venzdej i Stouk. U sjajnom meču Hadersfild je savladao Midlzbro sa 3-2. Gosti su poveli golom Džonsona dok su Etinh i Kempbel donijeli preokret domaćima. Asombalonga je pogodio za 2-2 da bi Koroma donio pobjedu ''Terijerima''.

U ostalim susretima, postignuti su sledeći rezultati. Kardif je sa 4-0 savladao Luton dok su Derbi i Vikomb odigrali 1-1.

Norič je prvi sa 28 bodova, Bormut ima 27 a Votford i Reding po 26. Na dnu Vikomb ima deset, Šefild osam a Derbi sedam bodova.