XS
SM
MD
LG

Jesenji prvak OFL Loznica spreman za nastavak prvenstva

Fudbaleri  FK  Paskovca  privode  kraju  pripreme  za  prolećni  deo  prvenstva u kome posle prvog dela sezone drže čelnu poziciju.  Prvak jesenjeg dela je tokom skoro dva meseca priprema brusio formu kroz treninge i nekoliko pripremnih utakmica. Rezultati u tim utakmicama su bili promenljivi, što je i očekivano u pripremnom periodu.

Jesenji šampion će u nastavak sezone ući sa neznatno izmenjenim igračkim kadrom. Tim će u drugi deo sezone zbog povrede ući slabiji za jednog on najboljih igrača u jesenjem delu sezone Miroslava Uroševića koji je travnati teren zamenio klupom, jer će u nastavku sezone biti deo stručnog štaba trenera Branka Vučetića.

Crveno-sivi će u nastavak sezone ući pojačani za odličnog univerzalca Željka Bogićevića, dolazi iz ekipe Sinđelić iz Lipnice, koji će predstavljati veliko pojačanje i doneti dodatni kvalitet ekipi u nastavku borbe za najviši plasman u OFL Loznica. Tim je pojačao i odlični vezni fudbaler Nemanja Maksić koji je igrama u pripremama već pokazao da biti dobro pojačanje za mladi tim iz Paskovca. Takođe je pravo nastupa stekao i mladi Srđjan Jezdić koji je u martu napunio 16 godina i dodatno će pojačati konkurenciju u timu.

- Zadovoljni smo odrađenim u pripremnom periodu i spremni ulazimo u nastavak prvenstva. U drugi deo sezone ulazimo isto kao što smo ušli i u jesenji deo - bez rezultatskog imperativa, ali spremni da se nadigravamo sa svim protivnicima i opravdamo naslov jesenjeg prvaka. Naravno, nemanje rezultatskog imperativa ne znači da ćemo prepustiti prvo mesto svojim konkurentima, već ćemo se boriti do poslednjeg minuta da zadržimo prvo mesto i ostvarimo plasman u viši rang takmičenja. Svesni smo da će sve ekipe u duele protiv nas ulaziti posebno motivisane da savladaju jesenjeg prvaka, ali to nam daje motiv da se borimo još jače i bolje - izjavio je šef stručnog štaba ekipe iz Paskovca Branko Vučetić

Ekipa iz Paskovca će u nastavak sezone ući sa dva boda prednosti u odnosu na nabliže pratioce Luk iz Voćnjaka i Mladost sa Brezjaka.

- Očekuje nas nastvak prvenstva u koji ulazimo sa malom prednošću u odnosu na najbliže pratioce ali nas u prolećnom delu prvenstva očekuju dva teška gostovanja direktnim konkurentima za najviši plasman. Već u prvom kolu našim prijateljima i sportskim rivalima iz komšijskog Voćnjaka, koji zaostaju samo dva boda za našim timom na tabeli. Očekuje nas prava fudbalska poslastica i verujemo odlična fudbalska predstava dva najbolja tima u ligi. Nama kao novoosnovanom klubu rezultat nije imperativ, i na svaki meč gledamo kao novo druženje i nadmetanje, a sam rezultat je u drugom planu. Međutim, naravno da smo željni pobeda i da bi voleli da već u prvoj sezoni osvojimo prvo mesto i plasiramo se u viši rang - izjavio je predsednik kluba Dragan Stefanović za naš portal.

Sivo-crvena družina predvodjena odličnim Anđelkom Markovićem i iskusnim Slavkom Gligorićem daće sve od sebe da sezonu završe onako kako su je i počeli i da ih od sledeće sezone gledamo na travnatim terenima MOL Jadar.

Jedna stvar je sigurna - očekuje nas super zanimljivi nastavak prvenstva u OFL Loznica, gde će se voditi velika borba između Mladosti, Luka i Paskovca  oko plasmana u viši rang.


Paskovac 4 : 3 Mladost (L)
Sloga 2 : 2 Luk Kompenzatori
Mladost (B) 2 : 0 Jadar
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Luk Kompenzatori 12 9 3 0 30
2 Mladost (B) 12 8 1 3 25
3 Paskovac 12 8 1 3 25
4 Mladost (L) 12 4 2 6 14
5 Sloga 12 3 5 4 14
6 Jadar 12 1 3 8 6
7 Granit 12 1 1 10 4