XS
SM
MD
LG
29.07.2012 S.Blagojević

Rezultati prvog dana memorijalnog fudbalskog turnira Milutin Mile Milojković

U prvoj polufinalnoj utakmici na turniru ekipa novog zonaša iz Bošeana plasirala se u finale tek posle izvođenja penala. Svi igrači iz Bošnjana koji su izvodili penale pogodili su mrežu i to: Miladinović, Jovan Simonović, Mihajlović i Milenović). Dok su kod Paraćinaca efikasni bili: Popović i Radić dok je golman Bošnjanaca Slobodan Marković odbranio šuteve Darka Miladinovića i Popovića.

BOŠNjANE- TEKSTILAC (Paraćin) 1: 1 (penalima 4: 2)

Strelci. 1. 0 Miladinović u 55, 1: 1Antonijević u 63 minutu. Stadion Juhora U Obrežu , gledalaca 150 . Sudija Deni Đorđević (Paraćin). Opomenuti igrači: Pešić iJovan Simonović (Bošnjane) i Ristić, Dimitrijević i Radić (Tekstilac)

Bošnjane;Marković, Mihajlo Simonović, Mihajlović, Jovanović, Tazić, Milić, Milenović, Miletić, Miladinović, Pešić i Jovan Simonović. Igrali su još: Miloš Jevtić, Vidojević i Ivica Jevtić.

TEKSTILAC: Dimitrijević, Stanojević, Ranđelović, Perić, Milojković, Žikić, Gajić, Ristić, Antonijević, Radić, Veselinović. Igrali su još: Popović, Miladinović, Ilija Đorđević i Marko Đorđević

 U drugoj polufinalnoj utakmici turnira posle obostrano dobre igre zonaš iz Obreža teškom mukom je odneo pobedu, a utakmicu je odlučio trener domaćih Goran Marković koji je pred kraj uveo u tim mlade snage Juhora Antonijevića i Aleksandra Đorđevića a oni su mu odličnom igrom to vratili jer su oba pogotka Juhora pala posle odličnih akcija ove dvojice. Ipak senku na ovaj lokalni derbi ponovo su kao i ranije svojom nedisciplinom bacili igrači i to kod domaćih Dušan Ćosić i Srđan Simonović a kod gostiju Nikola Radaković i Miloć Budimčić.

Na slici: Šef struke Obrežana Goran Marković

 JUHOR- JOVAN KURSULA (Varvarin) 2: 1 (0: 1)

Strelci: 0: 1 Marjanović u 25, 1: 1 Stojanović u 71, 2: 1 Branković u 82 minutu. Stadion Juhora u Obreću, gledalaca 200. Sudija Predrag Živanović/Bošnjane)Opomenuti igrači: Žerjav, Dušan Ćosić i Simonović (Juhor), Radaković, Budimčić i Milojević (J. Kursula)

JUHOR: Maksimović, Simonović, Dušan Ćosić, Žerjav, Milutinović, Sibinović, Mitić, Stojanović, Branković, Pejković, Jeremić. Igrali su još: Goran Ćosić, Kolarević, Antonijević, Aleksandar Đorđević iTomić.

JOVAN KURSULA: Filipović, Stanojlović, Savović, Popović, Simić, Budimčić, Milojević, Radaković, Marjanović, Arsić, Mihajlović. Igrali su još: Lazić, Nikola Savić, Boškovac, Kizić, Rogina.