XS
SM
MD
LG

Starčevci bolji od Kačarevaca

Prijateljska utakmica

Jedinstvo Stević-Borac (St) 1:2 (0:2)

Kačarevo. Gledalaca: 50. Sudija:Bojan Džafić (Pančevo). Strelci:Ilić u 85 za Jedinstvo Stević, Petrović u 2, Gigović u 36 minuti za Borac.

Jedinstvo Stević: Dodevski, I.Pešovski, Atanasov, Mladenović, Spaskovski, F.Sanader, A.Sanader, S.Pešovski, Okuka, Živaljević, Ilić. Igrali su još: Šarenac, Angelovski, Sefkerinac, Kljajić, Šaša, Momčilović.

Borac (St):Tomić, Kovačević, Nedučić, Jović, Kovačević, Arsenijević, Đukić, Simonović, Krsmanović, Radović, Petrović, Gigović. Igrali su još: Salihović, Nešković, Đurđev, Simjanović, Regoje, Radović.

Gosti iz Starčeva više su prikazali na ovom meču i zabeležili drugu pobedu u kontrolnim mečevima. U drugoj minuti posle prodora Petrović je sa nekih dvadesetak metara šutirao i savladao golmana Dodevskog za vođstvo svog tima. Domaći fudbaleri imali su dve izgledne prilike za izjednačenje, ali Ilić i S.Pešovski nisu uspeli da savladaju iskusnog Tomića. Posle centaršuta Arsenijevića sa desne strane Gigović je glavom pogodio prečku domaćeg tima. U 36 minuti gosti iz Starčeva postigli su drugi pogodak, posle dubinske lopte Gigović je bio brži i glavom majstorski lobovao golmana Dodevskog. U drugom poluvremenu treneri Petrović i Žarkov dali su šancu ostalim igračima i oba tima imali su po nekoliko prilika za gol. Pet minuta pre kraja domaći igrač Ilić iskoristio je priliku pred golom gostiju i uspeo da zatrese mrežu i postavi konačan ishod meča. U sredu fudbaleri Jedinstvo Stević sledeću proveru imaće protiv Glogonja, a Starčevci sa Starim Tamišom.

Stadion Jedinstvo Stević