XS
SM
MD
LG

Fud neda prvo mesto u Prvoj Rasinskoj Okružnoj Ligi

Sebečevac 0 (0)

Fud             1 (0)


Sebecevac - Gledalaca 100, Sudija: Bajkic Nenad 6,5,Strelci Filip Ignjatović u 49 minutu za Fud, Žuti kartoni : D.Simović (Sebecevac) , Dal.Čaloveić Zdravković ( Fud),Crveni kartoni: Miletić (Sebečevac).


Sebecevac: Šelmić6,5 ,Pantić 6(Đorđević -),Pantelić 6,5,D.Simonović 6,Miletić 5,S.Simonović 6,Milenković 6,5(Gogić-) ,Prsić 7,Ne.Milojević 6 ,Ni.Milojević 6,Milutinović 6. 


Fud:Jovanović 7,Šola 6,5,Dar.Čaloveić 7(Vuković 6,5),Vukajlović 7,Dal.Čaloveić 7(Rakićević 6,5),Ignjatović 7,5,Obradović 7,Pavlović 7,Mitrović 7,Zdravkovic 7,Simić7.

Igrač Utakmice Filip Ignjatović.


U 7 kolu Fud je gostovao ekipi Sebečevca. Nastavljaju Bruski metalci sa dobrim igrama. Prvi sansu su imali gosti preko Zdravkovića koji je pogodio stativu.Gosti su imali veliki broj sansi u prvom poluvremenu  ali su Čaloveić i Ignjatović bili neprecizni. Čaloveić  postiže gol u 25 minutu ali sudija je ponistio zato sto je prilikpm suta loptu dirao Šola kojo je bio u nedozvoljenoj poziciji.Gosti su mogli i da povedu pred kraj prvog poluvremena kada Pršić sutira glavom i pogadja precku .Gol odluke pao je u 49 minutu strelac jeFilip Ignjatović koji je nedavno pojacao fudovce a dosao je iz Zonaša Župe.U narednom 8  kolu fud je domaćin ekipi Sloge iz Ćićevca koja se nalazi na drugom mestu sa dva boda manje .Utakmicse igra 26.09. U 15:30.