XS
SM
MD
LG

Srpska CS:GO reprezentacija savladala Estoniju na startu regionalnog IeSF takmičenja

Foto: IeSF

Srpska CS:GO reprezentacija je svoje učešće na regionalnom IeSF takmičenju sinoć započela pobedom, pošto su u prvom kolu grupne faze savladali Estoniju sa 2-1!

Za našu CS:GO reprezentaciju nastupaju momci koji igraju za iNation, Ivan ”ptKKK” Popov, Stefan ”SkippeR” Rebrača, Nikola ”Dragon” Bošković, Ivan ”choiv7” Živković i Vladan ”VLDN” Radević i već na samom startu su uspeli da obezbede vrlo važnu pobedu, iako su imali vrlo loš start.

Okršaj je otvoren na Miražu, gde je naša ekipa imala vodstvo na kraju prvog poluvremena, ali je onda Estonija napravila neverovatnu seriju, da bi na kraju slavila sa 16-12. Tada su se naši momci probudili i počeli da igraju mnogo bolje, zbog čega su bez previše problema osvojili Nuke i Inferno, što će im doneti važna tri poena.

Danas će se igrati meč drugog kola, gde će se naši momci sastati sa turskom reprezentacijom, koja je bila slobodna juče. Meč će kao i sinoć početi od 19:30! Nakon toga, sledi slobodan dan, pa se vraćamo u akciju u četvrtak protiv Češke republike!

Da li verujete da Srpska reprezentacija može da obezbedi plasman na završnicu IeSF-a u Izraelu?

Izvor: RUR