XS
SM
MD
LG

Srpska CS:GO reprezentacija ubedljivo slavila protiv Turske

Foto: IeSF

Srpska CS:GO reprezentacija je nakon pobede nad Estonijom u prvom kolu uspela da napravi još jedan veliki korak ka četvrtfinalu, pošto su sinoć ubedljivo savladali Tursku sa 2-0!

Za razliku od prvog dana, gde su naši momci dosta sporije otvorili meč, sinoć su već u startu preuzeli kontrolu. Prvo se igrao Inferno, gde su već u prvom poluvremenu napravili došli do prednosti od 12-3. Iako je Turska pokupala da se vrati u meč, prednost je bila ogromna, pa su naši momci slavili sa 16-7.

Druga mapa je bio Overpass, gde smo ponovo mnogo bolje otvorili meč. Naša reprezentacija je došla do rane prednosti od 7-1, ali su se onda i Turci probudili. Smanjili su prednost naše ekipe na 7-6, ali je to bilo manje-više sve što su prikazali na ovoj mapi. Srbija ponovo uspostavlja kontrolu i dolazi do pobede od 16-9.

Za našu reprezentaciju je danas slobodan dan, pa se u akciju vraćamo sutradan protiv Češke, koja je do sada takođe ostvarila dve pobede. Poslednje kolo je zakazano za subotu, kada će se sastati sa Ukrajinom.

Izvor: RUR