XS
SM
MD
LG
21.09.2012 N.Pavlović

U Smederevskoj Palanci otvoren sportski centar "Kolonija"

U Radničkom naselju ''Kolonija'' u Smederevskoj Palanci, otvoren je savremeni sportski centar, sa tri hale, sa spoljnim terenom za mali fudbal, dečijom igraonicom i modernim ugostiteljskim objektom. Hala za mali fudbal 36 h 18 metara sa veštačkom travom, namenjena je za individualne korisnike, sportske klubove i kompanije. Multifunkcionalna hala 34 h 17. metara za male sportove, odbojku, rukomet, borilačke sportove, karate, taekvondo, džudo itd. Korisnicima usluga

sportskog kompleksa je na raspolaganju i vrhunski teniski teren 34 h 17. metara, koji pruža odlične uslove za treniranje. Spoljni teren za mali fudbal 33 h 16,5. metara sa veštačkom travom. Teren pruža fantastične uslove za rekreativno bavljenje fudbalom. U dečjoj igraonici, mališani mogu da proslave svoje rođendane ili se zabve, dok se roditelji rekreiraju. U najintimnijem delu Sportskog centa nalazi se moderan ugostiteljski objekat. Raspolaže i letnjom baštom gde osveženje možete pronaći u toplim letnjim danima. Otvaranju je prisutvovalo preko 2.000. Palančana i gostiju, koji su došli sa prostora čitave Srbije. Prvi je govorio direktor Dušan Milojević, koji se zahvalio infestitoru Goranu Paunoviću i lokalnoj samoupravi . Ispred građana radničkog naselja ''Kolonija'' obratio se Radoslav Buntić, istaknuti sportski radnik i fudbaler, koji je rekao.

- Kolonija i Smederevska Palanka i po ovom objektu će biti prepoznatljivi, a onda je Dušanu Milojeviću uručio zlatni ključ. Obratio se i Igor Janković, zadužen za bazični fudbal u FS Srbije, a posebno je bio zadovoljan objektom i predsednik opštine Radoslav Milojičić, koji posebnu pažnju poklanja sportu i njenim objektima. Infestitor Goran Paunović, svečano je otvorio Sportski centar, a potom je u hali za mali fudbal, odigrana utakmica između Palanačkih zvezda i KMF Partenon. Za Palančke zvezde su igrali, Perica Ognjenović, Zdenko Muf, Srđan Đurđević, a dok su Partenonci bili predvođni, Veljkom Spasojevićem, Aleksandrom Grujiće, Jovanom Damnjanovićem, Zoranom Predojevićem i drugim. Suret je završen 6:6.