XS
SM
MD
LG

VII džipijada u Golupcu 12. februara

Foto: privatna arhiva

Džip klub Golubac 4x4 posle sastanka sa svojim članovima, doneo je odluku da organizuje sedmu po redu džipijadu, nakon godinu dana pauze. Prošle godine radi svima poznatih epidemioloških uslova i mera usled COVID-a 19, džipijada nije organizovana, dok je ove predviđena za 12. februar.
Pravo učešća imaju svi zainteresovani i to u kategorijama kvadova, bagija i džipova, za sve klase, a ujedno je učesnicima takmičenja obezbeđeno i prenoćište. Smeštajni kapaciteti su obezbeđeni u Golupcu i na Srebrnom jezeru, a cena u svakom od objekata za prenoćište je od 1200 dinara. Večera je obezbeđena u petak za sve učesnike, kao i ručak u subotu po završetku takmičenja. Kotizacija za takmičenje je 4000 dinara, a očekuje se učešće oko 400 takmičara.  
Organizator ˝Džip klub Golubac 4x4˝ i ove godine ulaže veliki napor da sve protekne u najboljem redu, ujedno spremaju posebna iznenađenja za sve učesnike, a ovim putem pozivaju zainteresovane da dođu, prvenstveno na jedno veliko druženje. Naredno takmičenje je ˝Džipijada Kolubara˝, a održava se 9. aprila u Baroševcu.

Foto: D.Bojić