XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Ljukovo - Sremac 1:3

Ljukovo - Sremac

 

Posle lepe asistencije Bulata, Katić je u 7. minuti „matirao“ Sadžaka. Ujedno, to je bilo sve vredno pažnje u igri Ljukova. Nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena viđen je „pravi šou“ Marčeta, koji se završio golom. Nastavak igre donosi dominaciju sremskoligaša iz Deča. Najpre je Petar Majstorović u 55. minuti iskoristio kiks protivničke odbrane i doveo Sremac u vođstvo, da bi u 85. minuti prelepim golom Krstović poviso prednost za konačnih 1:3.

NĐIJA. Igralište: Sportski centar „Leje“. Sudija: Goran Marić (Inđija), Strelci: 1:0 Katić u 7, 1:1 Mačeta u 40., 1:2 P. Majstorović u 55 i 1:3 Krstović u 85. minutu.

LJUKOVO: Nikić, Stević, Đurašinović, Aladini, Novaković, Radić, Lazarević, Katić, Belović, Bulat, Radojević. Igrali su još: Opavski, Uzelac, Jovanović, Rajačić i Latković.

SREMAC: Sadžak, Mijatović, Nedeljković, Milić, Simić, Jurišić, Stojković, Stojčević, Marčeta, Gligorijević, Kresojević. Igrali su još: Matić, Krstović, Zakić, Živanović. P. Majstorović, Janković i M. Majstorović.