XS
SM
MD
LG

Gosti iz Barajeva se revanširali Aranđelovčanima

Detalj sa utakmice - foto: Dejan Dimitrijević

Drugi meč futsalera iz Aranđelovca i Barajeva u premnom periodu, rezultatski je završen u korist gostiju, ali igrom, zalaganjem i sveopštim utiskom mogu biti zadovoljne oba tima. Ekipa Aranđelovca je večeras nastupila u znatno skraćenom rosteru usled početka priprema igrača sa velikog fudbala, dok su gosti igrali sa većim brojem igrača u odnosu na prvi meč.

Ideja domaćina je bila da ozbiljno pristupe meču i daju maksimum u datim okolnostima, kao i da iskoriste priliku za uvežbavanje ofanzivnih prekida i situacija kada protivnik napada visokim presingom. Po svemu prikazanom provera protiv vrlo korektne i kvalitetne ekipe Solunca je uspela, što se videlo u ofanzivnom delu gde su domaći do pred kraj imali prednost od dva gola, od kojih je jedan bio iz uigranog prekida na kojem se insistiralo. Uz to kod rezultata 4:2 bilo je i nekoliko izrazitih šansi koje momci iz grada pod Bukuljom nisu iskoristili pa je to na kraju stiglo na naplatu.

Takođe, mora se pohvaliti i igra gostujuće ekipe koja se predstavila u mnogo boljem svetlu u odnosu na prvi meč, jer nisu dopuštali ni sekund nepažnje na terenu. Uz pet pogodaka imali su još nekoliko izvanrednih individualnih prodora, kao i šuteva sa distance, koje su domaći vratari odbranili. Ujedno su pokazali Aranđelovčanima na šta moraju da obrate pažnju što se tiče odbrambenih situacija. Poslednji pogodak je pao iz klasičnog kontranapada, gde su domaći svesno rizikovali da odigraju prekid iz kornera, koji nije do kraja uspeo, pa su gosti uz dozu sreće došli do pobede.

ARANĐELOVAC - SOLUNAC 4:5 (1:1)

SALA: SRC Šumadija. GLEDALACA: 10. STRELCI: Terzić - 2, Stevanović i Bogdanović (Aranđelovac), Gogić - 2, Nikolić, Vasić i Mirković (Solunac).
ARANĐELOVAC: Mastilović, Terzić, Bogdanović, Stefanović, Marjanović - rezerve: Pajović, Stevanović, Starčević - trener: Manojlović.
SOLUNAC: Anđelić, Gogić, Vasić, Milovanović, Mirković - Marković, Jovanović, Nikolić, Petković - trener: Alijević.