XS
SM
MD
LG

Sloga iz Ratara slavi vek postojanja

Foto: facebook.com/FK-Sloga-Ratari

FK Sloga iz Ratara ovih dana proslavlja veliki jubilej, sto godina postojanja. Proslava je započela nizom manifestacija koje će obeležiti značajan jubilej najstarijeg obrenovačkog kluba.

U sklopu proslave, u mesnom Domu kulture, glumci Obrenovačkog pozorišta održali su predstavu za decu uzrasta do deset godina, i tom prilikom najmlađima su uručeni prigodni paketići. U subotu je odigrana prijateljska utakmica sa obrenovačkim srpskoligašem Radničkim.

Uporedo se rade pozamašni investicioni radovi na rekonstrukciji zgrade i unutrašnjeg enterijera. Radovima je obuhvaćeno sređivanje i obnavljane tri svlačionice, toaleta, adaptacija spoljne fasade. Kada se okončaju građevinsko-zanatski radovi, klub će dobiti optimalne uslove za treninge i takmičenje. Ponovo će se uspostaviti rad sa mlađim kategorijama, odnosno školom fudbala. Dece ima, to je pokazala pozorišna predstava kojoj je prisustvovalo oko stotinu najmlađih, samo ih treba animirati i privući na zeleni teren pored šabačkog puta.

Senori se trenutno takmiče u Drugoj opštinskoj ligi Obrenovac, ambicije su da u narednim sezonama pokušaju da se vrate među "prvoligaše". Završna svečanost proslave velikog jubileja biće održana 19. aprila, kada će u Ratarima gostovati veterani beogradskog Partizana.


Belo Polje 1 : 0 Proleter
Ljubinić 3 : 0 Crvena zastava
Rekreativo 5 : 1 Sloga
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 OFK Urovci 12 12 0 0 36
2 Belo Polje 12 10 0 2 30
3 Rekreativo 12 6 1 5 19
4 Ljubinić 12 5 0 7 15
5 Proleter 12 3 3 6 12
6 Sloga 12 2 1 9 7
7 Crvena zastava (-3) 12 1 1 10 1