XS
SM
MD
LG

XII Turnir u malom fudbalu ,,Pančevo -2022,, Pobednik Auto delovi Mima

 U gradu na Tamišu završen je XII Turnir u malom fudbalu „Pančevo 2022“ posle sedam dana igranja na terenu SRC Mladost. Turnir je svake večeri pratilo veliki broj ljubitelja malog fudbala, a u finalu bilo je preko 500 gledalaca na tribinama. Na turniru su učestvovale 16 ekipa koje su bile raspoređene po grupama i viđene kvalitetne utakmice, a kasnije u borbama za pobednika turnira. U finalu su se sastale Auto delovi Mima i Slot klub Eldorado i bolja je bila ekipa Auto delovi Mima koja savladala svog protivnika sa 3:2 i ponovila uspeh od prošle godine kada su bili pobednici turnira. Pobednik turnira ekipa Auto delovi Mima osvojio je nagradu od 250.000 dinara i pobednički pehar turnira. Drugo mesto osvojila je Slot klub Eldorado i nagradu od 70.000 dinara, a treće mesto ekipa Marker Gigi ASD koja je osvojila 30.000dinara. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stefan Dimić (Slot klub Eldorado) koji je bio i najbolji strelac turnira sa 10 golova, a najbolji golman Uroš Jeftić (Auto delovi Mima). Turnir je sudio sudijski par Goran Medaković i Nemanja Bunčić (obojica Pančevo). Organizatora turnira i predsednik Ivan Štopulj povodom ovog turnira rekao je:

-Uspeli smo uz pomoć mnogih sponzora da organizujemo 12 po redu turnir koji je bi kvalitetan sa ekipama koje su pokazale lepe igre i majstorije u prethodnim danima turnira. U finalu su se plasirale dve najbolje ekipe i svojim igramai rezultatima su to i zaslužile. očekujem da ćemo i sledeće godine svi biti na istom mestu i da će turnir biti još jači i kvalitetniji.-

Rezultati polufinalnih utakmica: Auto delovio Mima – Misa familija 4:3, Slot klub Eldorado – Market Gigi ASD 3:2. Za treće mesto: Misa familija – Market Gigi ASD 4:6. Finale turnira: Auto delovi Mima- Slot klub Aldorado 3:2. 

 

Pobednik turnira Auto delovi Mima