XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Kameni – Srem 3:2

Veterani Kamenog i Srema

Bez obzira na višak kilograma i „lepe godine“, najstariji fudbaleri, veterani, Kamenog i Srema iz Sremskih Mihaljevaca, pokazali su da je u njihovim nogama „ostalo još dinamita“. Domaćin je došao u rezultatsku prednost u 13. minutu: posle prodora Markovića, usledio je centašut, a na „drugoj stativi“ najbolje je bio postavljen Šmit, koji rutinski šalje loptu u mrežu. Prednost je duplirao Balaban u 51. minuti: posle šuta sa oko 20. metara. Na putu ka golu, lopta pogađa jednog odbrambenog igara Srema, menja pravac i završava u golu. Gosti se bude

I u 58. minutu smanjuju na 2:1: posle prodora Jagletića, usledio je precizan šut u „prvi ugao“ Trišića. Lep gol i u 75. minutu, posle sjajanog šut Mihalja. Najlepši gol viđen je 86. minutu: šutem iskosa, Gajić je lobovao Trišića za konačnih 3:2.

AŠANjA. Igralište; Kamenog. Gledalaca: 100. Sudija: Marko Micković (Kameni). Strelci: Šmit u 13, Balaban u 51, i Mihalj u 75. minutu (Kameni), Jaglekić u 58. i Gajić u 86. minutu (Srem).

KAMENI: Trišić, Mihalj, Madacki, Dušan Zorić, Dragan Zorić, N. Šobić, S. Šobić, Balaban, Trifunović, Dobriković, R. Marković. Igrali su još: D. Marković i Šmit.

SREM: Bežanović, Kosanić, Gajić, Nikolić, Dragosavac, Jovanopvić, N. V. Vnjsić, Jagletić, V. Vesić, Grujičić, Ranković. Igrali su još: Marjanović i Ostojić.

Još ima dinamita u nogama

Zanimljiva utakmica u Ašanji