XS
SM
MD
LG

Ministarstvo omladine i sporta: Odbojkaši crveno belih u Mladenovcu

MLADENOVAC, 8. novembar (Info centar).- Dragan Atanasov, pomoćnik ministra za sport, prisustvovao je revijalnoj utakmici između odbojkaških klubova Crvena zvezda i Mladenovac, u okviru akcije Ministarstva omladine i sporta „Dodir Lige šampiona“. Utakmica između crveno – belih odbojkaša i lokalnog kluba održana je u hali u Mladenovcu, a naši poznati odbojkaši priredili su pravi spektakl na parketu, u kojem su najviše uživali najmlađi.

- Akcija „Dodir šampiona“ prilika je da rukomet, odbojku, košarku, vaterpolo, tenis i ostale sportove deca zaigraju zajedno sa sportistima koji su već ostvarili izuzetne rezultate i osvojili brojne medalje, a koji su im i uzori i sportskio idoli. To je i najbolji podsticaj deci da slobodno vreme provedu na kvalitetan način i posvete se sportu. Danas ovi mladi ljudi igraju revijalnu utakmicu sa crveno – belima, a sutra će neka od te dece postati vrhunski sportisti i braniće boje svoje zemlje- poručio je Dragan Atanasov.

Utakmica je bila četvrta u akciji „Dodir Lige šampiona“. Ministarstvo omladine i sporta će i u narednom periodu organizovati slične manifestacije.

U delegaciji Ministarstva omladine i sporta bio je i savetnik za školski sport Igor Marinković, dok su meč pratili predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić, generalni sekretar Crvene zvezde Ana Avramović, sportski direktor crveno belih Laslo Lukač i predsednik kluba Mladenovac Goran Mihajlović.