XS
SM
MD
LG

Srbija protiv Bahreina

Bahrein je reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobjedu. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povrijedi, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi uoči generalne probe pred Mundijal u Kataru.

Srbija dana od 16.30 igra protiv Bahreina, a selektor Stojković neće računati na "rovite" Filipa Kostića, Sašu Lukića i Aleksandra Mitrovića, dok Dušan Vlahović trenira punim intenzitetom i biće na raspolaganju.

- Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala u Kataru. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu - rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Kapiten Srbije Dušan Tadić istakao je da se ništa nije promijenilo i da je atmosfera u timu fantastična.

- Od prvog dana kada je Mister Stojković preuzeo tim osjeća se pozitivna energija i svi jedva čekamo da se okupimo. Uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku prethodnu, ne zanima nas ime protivnika, uvijek idemo na pobjedu - poručio je Tadić.