XS
SM
MD
LG

Andrej Mrkela - sportski direktor "romantičara"

Upravni odbor OFK Beograda doneo je odluku da u narednom periodu funkciju sportskog direktora kluba obavlja, Andrej Mrkela.

Mrkela je već punom parom krenuo u obavljanje svojih zadataka, a preko zvaničnog klupskog sajta se predstavio navijačima i preneo svoje prve utiske:

- "Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam ponovo deo ovako velikog kluba kao sto je OFK Beograd, kluba gde sam odrastao i napravio svoje prve korake. OFK Beograd je godinama u teškoj situaciji, a ja ću dati sve od sebe da klub ovako velike tradicije vratim na mesto koje mu pripada. Glavni cilj je ulazak u viši rang, stabilizacija kluba, a moj zadatak da se dugoročno staram o igračkom kadru. Moraćemo svi zajedno brzo povlačiti poteze da se već na prolece udje u Prvu ligu. Takodje, cilj je da se omladinska škola, koja je bila prepoznatljiva u Evropi po lansiranju talenata, ponovo podigne na visok nivo i da kao i nekada to bude glavni izvor odakle ćemo se pojačavati za prvi tim. Ono što mogu da obećam je da će nova uprava na čelu sa predsednikom Momčilom Minićem, Kostadinom Terzićem, Stefanom Babovićem i sa mnom, dati sve od sebe da OFK Beograd bude ponovo na mestu na kom zaslužuje i koje mu pripada."