XS
SM
MD
LG
12.01.2023 Administrator

Dobro došli na srbijasport.net Viber zajednicu!

Pridružite se srbijasport.net Viber zajednici: Čitajte top vesti, pratite rezultate vašeg omiljenog tima, lajkujte, glasajte za najbolje igrače i klubove, i još mnogo toga...

Na našoj srbijasport.net Viber zajednici čitaćete najbolje vesti iz svih oblasti sporta, bićete u prilici da saznate rezultate vašeg omiljenog tima, glasate u anketama i pomognete nam u kreiranju budućih sadržaja portala, ali i da lajkom ili drugim emotikonom pokažete kako vam se neki već objavljen sadržaj sviđa.

Naš portal je kreirao Viber zajednicu sa ciljem informisanja svojih posetilaca na najbrži i najefikasniji način. Putem srbijasport.net Viber zajednice će vam uvijek biti dostupne najnovije informacije vezane za svet sporta iz svih krajeva Srbije.

Kao članovi srbijasport.net Viber zajednice imate maksimalnu privatnost i vaš broj je sakriven od drugih, a iz iste se možete i samostalno odjaviti u svakom momentu.

Članom srbijasport.net Viber zajednice možete postati tako što ćete skenirati QR kod sa fotografije ili kliknuti na "Pridruži se srbijasport.net na Viberu". 

 Dovoljno je da kliknete na srbijasport.net zajednicu i odabrete opciju Pridruži se zajednici (Join Community) i postajete član.

Ako vam se dopadnu informacije koje dobijate u našoj zajednici, pozovite i prijatelje da nam se pridruže (klikom na ikonu u gornjem desnom uglu) možete pozvati svoje kontakte za koje mislite da bi im sportske informacije iz naše Viber zajednice bile korisne.