XS
SM
MD
LG

Završen tradicionalni novogodišnji turnir "Trstenik 2023"

Učesnici novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u Trsteniku - foto: D.Ivanović

Tokom desetodnevnog održavanja tradicionalnog novogodišnjeg turnira u malom fudbalu "Trstenik 2023" zanimljive utakmice pratio je svakodnevno veliki broj gledalaca. Organizatori su bili Klub malih sportova "Čaršija" i Sportski centar Trstenik. Učestvovalo je preko 80 ekipa u pet kategorija.

U finalnom delu turnira sastale su se dve najbolje ekipe pobednice polufinalnih mečeva "Minka" iz Kruševca je posle bolje izvedenih penala pobedila ekipu ’’SM’’ iz Kragujevca sa 2:0. Finalno veče uveličala je delegacija FK Partizan iz Beograda, Maja Krstajić iz njihove Markentičke slušbe, nekadašnji prvotimac ovog kluba i reprezentativac Aco Trifunović, Bojan Ostojić i trsteničanin Mateja Stašević. Oni su ovom prilikom čestitali organizatorima turnira na dobroj organizaciji a najmlađim trsteničanima uručili poklone.

Predsednik kluba malih sportova "Čaršija" Rade Radosavljević izrazio je veliku zahvalnost FK Partizan na velikoj podršci i uspešnoj saradnji, napomenuvši da je ovaj turnir bio uspešan i brojniji od prošlogodišnjeg i da je učestvovao veliki broj ekipa ali i gledalaca. Sve je bilo u fer i korektnoj atmosferi a pobednicima su na kraju uručeni skromni pokloni. Majka pokojnog dečaka Dače koji je preminuo posle teške bolesti a njegovo lečenje je pomogao i FK Partizan, Ivana poklonila im je tortu u znak zahvalnosti sa amblemom ovog našeg popularnog kluba.