XS
SM
MD
LG

Povratak Spaskovskog za opstanak

Vojvođanski ligaš Jedinstvo Stević posle dolaska Filipa Josimovskog iz Doline jači je za iskusnog vezisttu Slobodana Spaskovskog (33) koji je odlučio da nastavi igračku karijeru i pomogne Kačarevcima u borbi za opstanak u ligi. Fudbaler Slobodan Spaskovski je prošao sve selekcije nekadašnjeg šampiona Srbije Obilića, a zatim je nastupao za Dinamo 1945, Grafičar Loznicu, Voždovac, Železničar (Pančevo), Doline i proveo šest meseci u Americi i poslednjih godinu dana u trećeligašu (Nemačka).

Najbolje igre Spaskovski je pružao na mestu levog veznog kada je klub Dolina iz Padine bio član Prve lige Srbije. Poslednjih godinu dana bili ste igrač-trener u Jedinstvu Stević i doprineli ulasku u viši rang, ali sada ste ponovo igrač na terenu.

- Nisam želeo da igram više, ali sam odlučio posle poziva i razgovora sa ljudima iz kluba da ponovo obučem dres Jedinstva Stević i da svojim iskustvom na terenu pomognem u borbi za opstanak što neće biti lako. Bez obzira što sam malo odsustvovao, verujem da ću dobro da se spremim i brzo vratiti u formu i svojim igrama doprineti dobrim rezultatima.- rekao je Spaskovski.

Slobodan Spaskovski