XS
SM
MD
LG

Ministarstvo omladine i sporta: Srećna Nova godina sedmoj sili od Alise Marić

BEOGRAD, 24. decembar (Info centar).- Alisa Marić, ministar omladine i sporta Srbije sa saradnicima, ugostila je u palti Srbije veliki broj predstavnika srpske sedme sile na tradicionalnom novogodišnjem koktelu.

- Imala sam zadovoljstvo da pratim naše sportiste u ovoj godini na Olimpijskim igrama u Londonu i mnogim drugim velikim takmičenjima i da se radujem svakom dobrom razultatu, a bilo ih je zaista mnogo – rekla je Alisa Marić.- Ali, o uspesima se ne bi pročitalo, čulo i videlo da nije vas, predstavnika medija koji ste veoma važan deo celokupnog srpskog sporta i hvala vam i što ste pratili na prvi način i sve aktivnsti Ministarstva omaladine i sporta.

Alisa Marić je poželela predstavnicma medija, sportistima, sportskim radnicim, trenerima, stručnjacima i ljubiteljima sporta u Srbije srećnu Novu godinu. Prijemu su prisustvovali i državni sekretari Predrag Peruničić (za sport) i Nenad Borovčanin (za omladinu), pomoćnik ministra za sport Dragan Atanasov i za omladinu Snežana Klašnja, Zagorka Petrović Zlatanović Gigić pomoćnik ministra za projekte, Dušan Krunić šef kabineta, Nataša Rankusović Mihailović šef tima za odnose sa javnošću kao i njeni najbliži sardnici iz kabineta.