XS
SM
MD
LG

Alasi odneli bodove iz Krajišnika

U zaostaloj utakmici 11.kola Prve muške regionalne lige, košarkaši Dunava gostovali su ekipi Sv.Đorđa iz Žitišta koja kao domaćin igra u Krajišniku. Dunav je slavio rezultatom 57:71 i zabeležio vrlo važnu pobedu na teškom gostovanju.

U prvom poluvremenu viđena je podjednaka borba. Košarkaši Dunava odigrali su za nijansu bolje pa su na odmor otišli sa prednošću 36:41. Početak drugog poluvremena pripao je domaćima koji su odmah izjednačili ali onda sledi period odlične igre Dunava i serija 15-0 što se na kraju ispostavilo i odlučujuće. Dobrom igrom u odbrani i strpljivom u napadu, igrači Dunava održavali su prednost do kraja utakmice i na kraju više nego zasluženo slavili. Statistiku sa utamice u Krajišniku možete pogledati na sajtu KK Dunav.

Utakmica 13.kola Odžaci - Dunav odložena je za kraj januara tako da je ovo bila poslednja utakmica Dunava u ovoj godini. Pred prvotimcima je više od mesec dana treninga i napornog rada kako bi što bolje dočekali nastavak takmičenja. Poslednjeg dana prelaznog roka u Dunav je stigao Branko Kavurin koji je do sada nastupao za KK Zemun.