XS
SM
MD
LG

Vrnjčani uspešni na školskom prvenstvu centralne Srbije u Pirotu

Foto: D.Ivanović

Na održanom školskom prvenstvu centralne Srbije u džudou u Pirotu, učestvovale su 153 osnovne i srednje škole sa 606 učenika takmičara. Među njima bilo je i tri takmičara džudo kluba ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje. Organizatori su bili Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Savez za školski sport, Džudo Savez centralne Srbije, i Džudo klub ’’Ipon 10’’ iz Pirota.

Mladi vrnjčani Miloš Đurović učenik druge godine Ugostiteljsko turističke škole Vrnjačka Banja  je u kategoriji do 81 kg osvojio drugo mesto srebrnu medalju i diplomu, Nenad Savković učenik četvrte godine Gimnazije Vrnjačka Banja je u kategoriji do 90 kg osvojio drugo mesto odnosno srebrnu medalju i diplomu. Treći takmičar Teodora Đorđević učenica prve godine Srednje škole ’’Ušće’’ Trstenik je isto kao i njeni klupski drugovi na ovom takmičenju osvojila srebrnu medalju i diplomu. Nju je na takmičenje vodila profesorka Anka Jakovljević.

Ova tri učenika članova Džudo kluba ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje plasirali su se na Školsko prvenstvo Srbije za učenike Osnovnih i srednjih škola koje će se održati 25.04. ove godine u Beogradu u hali Šumice, rekao nam je trener ovog popularnog i trofejnog vrnjačkog kluba Zoran Stamenić.