XS
SM
MD
LG

Radnički želi "majstoricu" sa Zvezdom

Detalj sa prethodnog meča - foto: SPD Radnički

U drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog ugostiće Crvenu zvezdu, u subotu od 19 časova i pokušati da joj se revanširaju za poraz u prvom meču, kako bi izborili treću utakmicu, popularnu "majstoricu".

"Crveno-beli" su od utakmice Kupa Srbije preuzeli primat u derbijima sa Radničkim, a pored nedavne pobede u Beogradu, slavili su i početkom meseca u Kragujevcu i to prilično lako (14:10).

- Idemo na pobedu, da produžimo polufinalnu seriju na tri utakmice. Prošlog puta smo ovde izgubili dosta ubedljivo, ali uz našu jako lošu igru. Nadam se da ćemo to sada ispraviti i da ćemo ostvariti trijumf – rekao je Filip Janković, reprezentativac Srbije i kapiten Radničkog.

Uprkos pretrpljenom porazu, Kragujevčane donekle može da ohrabri dobar start i pojedini periodi utakmice u Beogradu, ali da bi izborili treći meč i kasnije prolaz u finale, moraće da isprave pojedine greške.

- Ne mogu da kažem da smo toliko loše igrali u Beogradu, ali smo pravili nedopustive individualne greške. Imali smo dobar pristup, ali su nas isekli gol na isteku prvog poluvremenu i onaj na početku drugog. Posle smo pali, što su oni iskoristili i priveli utakmicu kraju. Ne treba da menjamo ništa u igri, već u energiji i da izbacimo padove u bitnim trenucima utakmice. Nekada smo lomili protivnike u toj trećoj četvrtini, a sada tu padamo i ako to promenimo možemo do pobede, ne samo sutra, već i u narednim utakmicama – istakao je Janković.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.