XS
SM
MD
LG

Srebrna medalja i plasman za Teodoru Đorđević

Arhivski snimak - foto: D.Ivanović

Na održanom Pojedinačnom prvenstvu Centralne Srbije za juniore i juniorke u džudou u Požarevcu, nastupilo je i troje takmičara džudo kluba ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje. Pravo nastupa na ovom prvenstvu imali su mlađi kadeti i kadetkinje uz saglasnost roditelja.

U konkurenciji juniora Miloš Đurović (kadet) u kategoriji do 81 kg, u kojoj je bilo 17 takmičara, izgubio je prvu borbu i ostao bez zapaženog plasmana. Među juniorkama Tijana Pljevaljčić je u kategoriji do 58 kg osvojila peto mesto. U ovoj kategoriji bilo je 9 takmičarki, Tijana je izgubila u borbi za treće mesto i medalju. Teodora Đorđević (kadetkinja) je u kategoriji +78 kg posle dve pobede i jednog poraza, osvojila srebrnu medalju. U ovoj kategoriji bilo je četiri takmičarke i sve one su imale po tri borbe.

Teodora se plasirala na Pojedinačno prvenstvo Srbije za juniore i juniorke, koje će se održati 20.05. ove godine u Beogradu, saznajemo od trenera i predsednika Džudo kluba ’’Goč’’ iz Vrnjačke Banje Zorana Stamenića. Na ovom prvenstvu bio je 101 takmičar iz 19 klubova.