XS
SM
MD
LG

Dragan Perišić veruje u svoje igrače

Konferencija za štamu - foto: FK Napredak

Sutra se u okviru četvrtfinala Kupa Srbije u Kruševcu od 18:30 sastaju domaći Napredak i Crvena zvezda. Na početku koferencije za štampu uoči susreta, trener Dragan Perišić nije propustio priliku da rivalu čestita odbranu šampionskog zvanja. Definitivno, kaže on, u ovom trenutku su pokazali da imaju najjaču i najkonkretniju ekipu u našem prvenstvu.

- Kompletni smo, nastavljamo sa zgusnutim rasporedom, s obzirom da nas posle kupa očekuje susret sa niškim Radničkim. Pretpostavljam da će sutra na stadionu biti sjajan ambijent, kao na prethodnoj prvenstvenoj utakmici. Znamo da je kup specifično takmičenje, igra se samo jedna utakmica i treba da buemo mudri, da ne otvaramo sve karte na startu. Rekao sam igračima da im je ovo nagrada za sve ono što su izneli u proteklom periodu i moram još jednom da ih pohvalim. Igranje u plej-autu uopšte nije lako, jer jedna lopta odlučuje pobednika. Svaka utakmica u prethodnom periodu je bila jedno malo finale, a pokazali su naši igrači da umeju da igraju na rezultat i verujem u njih – istakao je šef stručnog štaba Kruševljana.

Karte su u prodaji danas od 17:00 i svako od zainteresovanih može kupiti najviše četiri ulaznice. Pošto je utakmica visokog rizika i deca moraju imati karte. Navijači Zvezde neće moći da uđu na zapadnu tribinu sa navijačkim obeležjima i ostavljena im je mogućnost da odaberu druge tribine.


Trener
UEFA Pro Licence
Broj godina: 44