XS
SM
MD
LG
09.06.2023 Administrator

Nećemo kao drugi!

Ovo moderno novinarstvo donelo je poplavu portala sa čudnim uređivačkim politikama. Tamo gde očekujete da pročitate vesti iz sveta sporta spremite se da vas dočekaju čak i gole sportistkinje, žene fudbalera, razni tračevi… U redu, one se slikaju u izazovnim pozama, oskudno obučene, a ima i onih koje su "zaboravile" da se obuku.

Sve to urednici i novinari budno prate, "skaču" po Tviteru, Instagramu, Fejsbuku a osnovni cilj je uloviti neki klik... Naravno da bi smo to mogli i mi, ali jednostavno nećemo!

Ostaćemo isključivo sportski portal koji vas informiše o najnovijim rezultatima i dešavanjima u svetu sporta kod nas. Nećemo se previše baviti ni onim vrhunskim sportom, toga ima na "milion" portala i to se radi po principu "kopi-pejst". Ni to nas ne zanima. Imate mogućnost da pročitate šta se dešava u našim malim klubovima i na tome ćemo istrajati. I dalje ćemo se truditi da budemo prvi sa ekskluzivnim i lajv rezultatima. Tu smo sigurno broj jedan na ovim prostorima.

Sada smo napravili i Sportsku berzu, kojom omogućavamo sportistima da imaju svoje profile na našem sajtu i da na taj način rade na sopstvenoj promociji i unapređenju karijere.

Potrebno je da se registrujete, popunite formular i možete preuzeti svoj profil na Sportskoj berzi. Tu smo i čekamo Vas!

Naravno, da smo mogli kao i većina drugih pribeći "modernom" novinarstvu, ali onda to ne bi bili mi.

Vaš srbijasport.net