XS
SM
MD
LG

"Blokovi" uvećali novobeogradsku fudbalsku porodicu

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Međuopštinska beogradska liga, grupa "A", od jeseni biće bogatija za novi fudbalski klub - Blokovi sa Novog Beograda. Krajem prošle godine održali su osnivačku Skupštinu i odlučili da se aktivno uključe u takmičenje od jeseni. Tim povodom uprava kluba se obratila fudbalskoj javnosti saopštenjem.

"U narednom periodu, do početka prve zvanične sezone, naš klub će se baviti pripremnim treninzima i biće organizovano nekoliko pripremnih utakmica koji će biti uvertira za start u Međuopštinskoj ligi Beograd, grupa "A". Naš klub će igrati utakmice na stadionu FK Brodarca, koji se nalazi u bloku 17. poznatijem pod imenom Staro sajmište. Stadion se nalazi pored same reke Save i starog Savskog mosta. Ekipa će igrati u dresovima belo-žute i crveno-žute boje" stoji u saopštenju novoosnovanog kluba Blokovi.

U cilju što bolje uigranosti ekipe i pripreme za start prvenstva, Blokovi su do sada odigrali šest pripremnih utakmica i zabeležili četiri pobede. Bili su bolji od Mladog proletera, Proletera B., Borca (Ušće) i Srema iz Jakova. Odigrali su nerešeno sa Keltima i izgubili od Miljakovca. U navedenim susretima bili su izuzetno efikasni (42 gola), što nagoveštava da će Novobeograđani igrati efikasno, atraktivno, na gol više i to može biti magnet za gledaoce.