XS
SM
MD
LG

VII Memorijalni turnir "Miroslav Kovač-Kovi"

VII Memorijalni turnir,, Miroslav Kovač-Kovi,,

Predsednik Jano Polovni i rukovodstvo kluba Doline i ove godine organizuje sedmi po redu Memorijalni turnir "Mirisksv Kovač-Kovi" u čast nekadašnjeg fudbalera i uspešnog predsednika Doline sa kojom je uspeo da postane prvoligaš u sezoni 2023-14. Od 2003. godine Kovač je bio predsednik Doline punih 12 godina kada je posle teške bolesti 2015. godine preminuo.

- Uprava kluba i svi ljubitelji fudbala u Padini i okolini ne smeju zaboraviti lik i dela koje je Kovačn za vreme svog života dao i uradio svojoj Dolini i fudbalskom savezu Opovo-Kovačica i u njegovu čast od ove godine ćemo organizovati memorijalni turnir pod njegovim imenom. Moram da istaknem da je Kovač bio ne samo dobar u sportskim okvirima nego da je bio uspešan biznismen i čovek koji je mnogima pomagao i da je ostavio dubok trag u fudbalskoj Vojvodini i Srbiji i većno će živeti bez obzira što nije sa nama - rekao je Polovni.

Na Memorijalnom turniru "Miroslav Kovač-Kovi" prvog dana u subotu 05.08.2023. godine odigraće se mečevi polufinala Unirea-Voja Gačić i Dolina -Vojvodina (Crepaja). U nedelju će se poražene ekipe boriti za treće mesto, a pobednici iz polufinala će se boriti za pobednički pehar koji je spremio domaćin turnira.