XS
SM
MD
LG

VII Memorijalni turnir: "Miroslav Kovač-Kovi" pobednik turnira Dolina

Pobednik FK Dolina (Padina)

U finalu turnira viđena je kvalitetna i izjednačena igra u kojoj su oba tima imali prilika za gol. U prvih 45 minuta igre nije bilo golova i istakli su se golmani Katanić i Krčmar. Domaći fudbaleri uspeli su da osvoje pobednički pehar golom Tome kada je iskoristio priliku i savladao golmana Krčmara. Pobednički pehar predao je predsednik Doline Jan Polovni kapitenu Vukašinu Popoviću.

Finale turnoira: Dolina-Voja Gačić 1:0 (0:0)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksa Cvetković (Pančevo). Strelac: Toma u 64 minutu.

DOLINA:Katanić, Bančov, Jonaš, Kolak, Kovač, popović, Jovanov, Vlajin, Trnovski, Kelečević, Toma. Igrali su još: Kotvaš, Mirča, Čižik.

VOJA GAČIĆ: Krčmar, Nika, Živkov, Marković, Dalipi, Cvetković, Gračanin, Nikolić, Đorđić, Drljača, Babić. Igrali su još: Okuka, Avramović, Dragomirović, Božić,

Utakmica za treče mesto Unirea–Vojvodina (C) 4:5 penali (1:1 0:0)

Padina. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksa Cvetković (Pančevo). Strelci: Đurić u 65 za Unirea, Aleksić u 72 minutu za Vojvodinu. Strelci iz penala: Milin, Đorđev, Milićev za Unirea, Bursać, Makai, Bekteši, Stajić za Vojvodinu.

UNIREA: Antonić, Pejić, Kraišić, Milin, Kokora, Đorđev, Ivanović, Đurić, Milićev, Magda, Stojanović.

VOJVODINA (C): Žudić, Buzadžija, Svirčev, Avram, Makai, Kovrlija, Vasić, A.Milić, Aleksić, U.Milić, Bursać. Igrali su još: Bekteši, Topolovački, Karliček, Stajić, Brenda, Đukić.

U borbi za treće mesto posle nerešenog ishoda u toku 90 minuta igre na penale uspešniji su bili fudbaleri Vojvodine iz Crepaje. 

Supruga Kovača, kapiten Vukašin Popović i predsednik Jan Polovni