XS
SM
MD
LG

Petrovoselci "osmicom" čestitali treneru rođendan

Fudbaleri Jedinstva su pobedu darivali treneru Borisu Nađu za rođendan - foto: V. Jankov

Oba kluba iz bečejske sredine u međuopštinskoj ligi, Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela i Mladost iz Radičevića, zabeležili su pobede u nedelju. Petrovoselci su deklasirali poslednjeplasirani Eđšeg iz Malog Iđoša sa 8:0 (4:0), „mladostaši“ su pobedili Slaviju iz Novog Orahova sa 3:1. Treća utakmica devetog kola između Bačke i Proletera završena je nerešeno 4:4, a slobodna je bila Sloboda.

- Imali smo poseban razlog da na oproštaju ove godine od naših navijača zaigramo dobro i nadasve efikasno. Naš trener Boris Nađ obeležavao je rođendan, te su se momci potrudili i darivali ga „osmicom“ u mreži rivala. Tri gola postigao je kapiten Šandor Mihalec, dva Arnold Deak, a po jedan Akoš Hegediš, Marko Jovičić i Danijel Stanojev, rekao nam je predsednik Jedinstva Tibor Ereg. Ostaje nam da u nedelju na gostovanju u Novom Orahovu sačuvamo epitet nepobedivosti i sa ogromnom bodovnom zimnicom odemo na zaslužen odmor.

 Mladost je golovima Strahinje Medurića, Minje Ivkovića i Jovana Sadžakova prekinula post koji je trajao tri kola, a sada ih u poslednjem kolu čeka gostovanje u Njegoševu. Preostala utakmica poslednjeg jesenjeg kola igra se u Malom Iđošu, gde Eđšeg dočekuje Slobodu, dok je Bačka iz Pačira slobodna.

V. Jankov


Mladost : Sloboda
Bačka : Eđšeg
Proleter : Slavija
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Jedinstvo 12 10 1 1 31
2 Sloboda 11 7 2 2 23
3 Proleter 11 5 3 3 18
4 Bačka 11 4 3 4 15
5 Mladost 11 5 0 6 15
6 Eđšeg 11 2 0 9 6
7 Slavija 11 1 1 9 4