XS
SM
MD
LG

Održana sednica Izvršnog odbora FS Beograda

U utorak 12. decembra u prostorijama FS Beograda održana je sednica Izvršnog odbora FS Beograda. Usvojeni su izveštaji takmičarskih organa za jesenji deo takmičarske sezone 2023/2024. Usvojen je i izveštaj o učešću kadetske reprezentacije FS Beograda na ˝Danube Cup˝ takmičenju održanog u Bratislavi od 19. do 21. septembra 2023. godine kao i izveštaj o prijateljskoj utakmici amaterske reprezentacije FS Ljubljane i amaterske reprezentacije FS Beograda u Ljubljani.
Takođe, usvojeni su izveštaji Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda i izveštaj CEFT FS Beograda o edukacijama za UEFA B i UEFA C trenerske licence i golmanske trenerske licence UEFA GK B. Usvojeni su kalendari za prolećni deo takmičarske sezone 2023/2024 i doneta odluka o suspenziji klubova koji nisu izmirili svoje obaveze prema FS Beograda.
Fudbalski savez Beograda obaveštava sve klubove sa svoje teritorije da će u petak 19. januara 2024. godine početi Zimski prelazni rok za igrače. Ovaj prelazni rok trajaće do 16. februara 2024. godine. U tom periodu fudbaleri i fudbalerke koji žele da promene klub mogu to uraditi ukoliko poseduju za to neophodnu dokumentaciju.