XS
SM
MD
LG
25.02.2013 S. Blagojević

Bruka Varvarinaca u Bačini

Doživeli su Varvarinci jednu od najvećih bruka u istoriji kluba, gubili su i nekada ali nikada ovako, sramno, bezidejno i nedisciplinovano. Šef struke Varvarinaca Zoran Avramović morao bi da se pozabavi igrom svojih zvezda. On je bio velika zvezda tima i legenda Temnića, ali nikada nije

ovako okaljao grb kluba. Da stvar bude veća igrači su 15 minuta pre kraja samoinicijativno napustili teren. Što se tiče Bačinaca oni su skockali tim po svim ukusima  i sasvim je realno da na proleće promene stepen takmišenja, a predvođeni danas sjajnim Aleksandrom Jelićem, Perićem oni to sigurno mogu. Na slici: Trostruki strelac Aleksandar Jelić.

Rezultat: Mladi radnik -  Jovan kursula 8:0 (3:0). Strelci: 1:0 Aleksandar Jelić u 9, 2:0 Perić u 13, 3:0 Perić u 18, 4:0 Radovan Savić u 47 , 5:0 Aleksandar Jrlić u 53, 6:0 Aleksandar Jelić u 55, 7:0 Drako Savić u 70, 8:0 Aleksandar Lukić u 72. minutu. Stadion BUBAN u Bačini, gledalaca 100. Sudija Nenad Bajkić (Bačina). Crveni karton : Nikola Savić (Jovan Kursula u 57. minutu).

MLADI RADNIK: Arsić, Stefan Radosavljević, Milovanović, Radovanović, Antić, Trifunović, Aleksandar Jelić, Aleksandar Lukić, Nikola Jelić, Popović, Perić. Igrali su još: Radojković, Paunković, Uglješa, Marko Jelić, Đorđević, Radovan Savić i Darko Savić.

JOVAN KURSULA: Ružić, Rakić, Nikola Savić, Veljić, Petković, Popović, Krstić, Boškovac, Avramović, Marjanović, Erac. Igrali su još: Marko Savić i Anđelković.