XS
SM
MD
LG

Zlatna i bronzana medalja za džudiste Goča iz Vrnjačke Banje

Andrija i Teodora predstavnici džudo kluba "Goč" - foto: D.Ivanović

Mladi džudisti "Goča" iz Vrnjačke Banje nastavljaju uspešno takmičenja i u ovoj godini. Na pojedinačnom prvenstvu Centralne Srbije za kadete i kadetkinje u Pirotu nastupilo je 29 klubova i 103 takmičara, od kojih su 72 bili kadeti i 31 kadetkinja.

Džudo klub "Goč" predstavljala su dva takmičara Teodora Đorđević u kategoriji +70 kg osvojila je zlatnu medalju. Do ovog cilja stigla je pobedivši u tri borbe, u prvoj je pobedila Zoju Milovanović iz Velikog Gradišta, u drugoj u polufinalu savladala je Andrijanu Petković iz  "Župe" Aleksandrovac, a u finalu je pobedila Saru Šainović iz Bora.

Drugi takmičar džudo kluba "Goč" Andrija Dimitrijević je u kategoriji +90 kg osvojio bronzanu medalju, njemu je ovo bilo prvo takmičenje s obzirom da je mlađi kadet. Ovim uspehom Andrija i Teodora su se plasirali na Pojedinačno prvenstvo Srbije za kadete i kadetkinje koje će se održati 10. februara ove godine u Beogradskom Sportskom centru "Šumice", saznajemo od predsednika i trenera ovog trofejnog vrnjačkog kluba Zorana Stamenića.