XS
SM
MD
LG

Novi fudbalski klub u Smederevu

U prostorijama mesne zajednice ''Papazovac'' u Smederevu održana je osnivačka Skupština fudbalskog kluba na teritoriji ove mesne zajednice. Skupštini je prisustvovao ukupno 21 delegat. Odlučeno je da klub ponese naziv OFK''Papazovac'', a da klupska boja bude zeleno-bela. Potom se prešlo na izbor predsednika, Upravnog i Nadzornog odbora.

Za prvog predsednika OFK''Papazovac'' izabran je Slavomir Djurić- Djura sečka koji je izabrao sledeće saradnike: Podpredsednik kluba biće Želimir Marković, a članovi Upravnog odbora su: Ćetković Ljubinko, Pržić Sladjan, Ilić Zoran, Miljuš Goran i Mirković Zoran. Za  članove nadzornog odbora izabrani su: Pržić Ivan, Kostić Gordan i Terzić Dejan. Za sekretara izabran je Marjan Milenković koji će ovu funkciju zvanično početi da obavlja po završetku  prolećnog dela sezone u Gradskoj ligi Smedereva, gde je predstavlja FK''Jedinstvo''.

Sve utakmice klub će odigravati na terenu u Godominu, koji je u vlastištvu PK''Godomin'' koji je je teren ustupio klubu, a u saradnji sa klubom američkog fudbala biće uredjene svlačionice i prateći objekti.