XS
SM
MD
LG

Veterani: Indjija - Radnički (SM) 4:1

Veterni Inđije i gosti iz Sremske Mitrovice odigrali su prijateljski susret u kojem je viđen dopadljiv fudbal. Igralo se obostrano otvoreno. Prikazali su fudbaleri Inđije i Radničkog bogat repertoar fudbalskog umeća i dokazali da nisu zaboravili ništa od onoga što ih je krasilo dok su aktivno igrali u seniorskoj konkurenciji. Poveli su domaći fudbaleri pogotkom Gorana Ješića na pas Stupavskog. Budno je Ješić pratio razvoj akcije napadačkog reda svoje ekipe, našao se na pravom mestu i rutinski loptu poslao u nebranjeni deo mreže. Na 2:0 povisio je Andrić. Stupavski je pogodio prečku gola Mitrovčana. Odbijenu loptu prihvatio je Miljanić, prosledio do Andrića a ovaj plasirao u gol. Treći pogodak Inđinčana bio je plod kombinacije Predraga Kodža i Gorana Ješića a Stupavski je snažnim udarcem matirao nemoćnog čuvara mreže Radničkog. Pogodak za Mitrovčane postigao je Sladojević nakon opravdano dosuđenog jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je Andrić u samoj završnici susreta.

Inđija, Gradski stadionGledalaca: 50Sudija: Petar Radojčić (Inđija) Strelci: Ješić u 15, Andrić u 27 i 78, Stupavski u 57.minutu za Inđiju. Sladojević u 74. (jedanaesterac) za Radnički.

INĐIJA: Radaković, Vučenović, Maričić, Dubajić, Miljanić, Stević. Marković, Magdić, Kodžo, Ješić, Stupavski.
RADNIČKI: Čobanović, T.Perić, Dobrić, D.Perić, Laketić, Šeik, Kovačević, Nedimović, Herceg, Sladojević.Igrali su još: Marinkilović, Maksimović, Konjević, Marković, Ognjenović, Z.Perić.