XS
SM
MD
LG
02.06.2013 Vinko Janković

Prvi "Sombor Open" okupio dvanaest ekipa na igralištu u balonu

Društvo ljubitelja futsala u gradu zelenila, organizovalo je prvi " FUTSAL Sombor Open" na igralištu u balonu u Radišićevoj ulici u Somboru, i okupilo dvanaest ekipa. Prema planu organizatora ovoga zanimljivog takmičenja, sve prijavljene ekipe su podeljene u dve grupe po šest

, a posle prvoga kruga , u nastavak takmičenja, ići će prve četiri ekipe iz grupa. Prvoga dana takmičenja, odigrana su po tri kola u svakoj grupi, a strelci su bili vrlo efikasni. U grupi"A" "GLOBTROTERSI" i "PALERMO" imaju po tri pobede, "AMATERI" jednu manje, a "KAJA PLUS" sa rti boda i jednom pobedom drži za sada četvrtu poziciju, a zadnja dva mesta za sada pripadaju "ELIDI" I ČARDI ANDRIĆ" sa po tri poraza na startu . U grupi "B"posle tri kola vode "ZAJEČARSKO" I ""2 PROMILA" sa devet bodova, "MLAKE" imaju 6, "ELITNI ODREDI" 3, a bez bodova su "NESVRSTANI" i" GOSTIONIČARI"Sve utakmice na turniru sudi Ostoja JAKŠIĆ, fudbalski sudija i delegat na Međuopštinskoj Ligi. u Somboru Turnir se nastavlja sledeće nedelje , kada se u završnici prvoga kruga igraju utakmice četvrtog, petog i šestog kola.

 

 

Na slici detalj sa prve utakmice na turniru "GLOBTROTERSI" "- ELIDA" 4:0 i zajednički snimak učesnika turnira "FUTSAL SOMBOR OPEN"