XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da postavite vest morate se registrovati

Bojan R. Stevanović je postavio novu vest
Nova pobeda Radničkog

U Ćupriji u Hali sportova ADA je 8.12.2018. sa početkom u 18:00 sati odigrana rukometna utakmica između domaće ekipe RK Radnički i gostujuće ekipe RK Bor. Rezultat utakmice je 25:22 (12:11).

U prvom poluvremenu igra je bila izjednačena i domaći tim na poluvremenu vodi rezultatom 12:11.

U drugom poluvremenu gostujuća ekipa je za nijansu bolje igrala od domaće ekipe i vodila je igru. Gosti su vodili sa 1 ili 2 gola, a domaćini su poravnjavali rezultat na nerešeno. Pred kraj utaknice domaći rukometaši „dodaju gas“ i pobeđuju rezultatom 25:22. 

 

Prikaži manje
U Ćupriji u Hali sportova ADA je 8.12.2018. sa početkom u 18:00 sati odigrana rukometna utakmica između domaće ekipe RK Radnički i gostujuće ekipe RK Bor. Rezultat utakmice je 25:22 (12:11). U prvom poluvremenu igra je bila izjednačena i domaći tim na poluvremenu vodi rezultatom 12:11. U drugom poluvremenu gostujuća ekipa je za nijansu bolje igrala od domaće ekipe i vodila je...
Prikaži sve
0 0 pre mesec dana
markopetrov je postavio novu vest
PREDSTAVLJANJE IGRACA FK KALUDJERICA

Mladi fudbaler koji je stigao u smiraj prelaznog roka, dobija svoju minutažu malo po malo. Još jedan defanzivac koji je budućnost kluba. Dobro se snalazi na poziciji beka, ali pred njim je dosta truda i rada.Pred njim je vreme da pokaže šta može da uradi. — with Урош Тројановић.

Prikaži manje