XS
SM
MD
LG
Miroslav Đorđević je postavio novu vest
Juhor neće igrati majstoricu u Nišu

    Saopštenjem za javnost uprava fudbalskog kluba "Juhor" iz Obreža,koje je potpisao predsednik Matić, oglasila se povodom odluke Takmičarske komisije FSRIS iz Niša po kojoj je naloženo igranje nove utakmice za dobijanje još jednog člana Zone Zapad.

    Po toj odluci TK utakmica Dragocvet - Juhor treba da bude odigrana 01.07.2018. na stadionu FK "Car Konstantin" u Nišu od 17:30. a pobednik meča postao bi novi član Zone Zapad.

                      Detalj sa jedne od ranijih baraž utakmica na stadionu u Nišu - hoće li biti igre? 

      U saopštenju se kaže da se klub ne slaže s ovakvom odlukom TK,da ona nije donešena u skladu sa

 važećim propisima FSS i Propozicijama Zone Zapad FSRIS,da je na nju uložio pravovremenu žalbu a da

 utakmicu neće igrati.

       U obrazloženju kluba dalje stoji :

 1. Odluka  je donešena pogrešnim tumačenjem člana 56 PoFT  FSS i člana 55 Propozicija zonskih liga FSRIS za 2017-2018g stavovi 5 i 6.

 2.Treći dokument koji se navodi u obrazloženju ovakve odluke TK - Uputstvo o doigravanju za Zonu Zapad član 3 ako u opšte i postoji nije stavljen na uvid klubovima učesnicima baraža pa se po tom osnovu kao takav ne može primenjivati.

 Pisac ovih redova dobrano se potrudio da pronađe sporni dokument - uputstvo,na sajtu FSRIS,i privatnim kontaktima ali bez rezultata i izražava sumnju da je on u opšte i donet,bar ne pravovremeno pre početka baraža a ako i postoji zašto klubovi nisu s njime upoznati.

 3.Zbog svega navedeneg FK Juhor iz Obreža neće igrati spornu utakmicu jer smatra da je pobednik baraža a  TK i organe FSRIS  poziva da isprave svoju pogrešnu odluku.    

               

           


0 0 pre 5 godina