XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
50%
10%
40%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


 
4
BSK
33
 
5
Graničar (G)
32
 
6
Omladinac (B)
31
 
1
PIK Prigrevica
62
 
2
Mladost APA
53
 
3
Zadrugar
42
Omladinac (D)
Borac
Graničar (R)
Omladinac (B)
Mladost (K)
Polet
Sloga
Hajduk
Radnički
Zadrugar
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice
PFL Sombor: Lider slavio i u Gakovu, Stajšić presudio Graničaru
04.05.2013 Vinko Janković

Prvenstveni susret XXIII kola Područne Lige Sombor igran u Gakovu između domaćeg Graničara i gostiju iz Prigrevice, sasvim zasluženo je pripao ekipi trenera Gorana Panjevića, koji su rezultatom od 0:3 došli do 21 pobede u prvenstvu  i još više se učvrstili na liderskoj poziciji. U današnjoj utakmici i nisu imali težak zadatak, jer im se fudbaleri domaćina nisu mogli suprostaviti sa najačom

postavom, nedostajala su dvojica ponajboljih iz njihovih redova, Stupar i Skrobonja. Tim Graničara u kojem nastupa nekoliko studenata, koji nisu u redovnom trenažnom ciklusu, ne deluje uigran, pa i nije mogao da parira fudbalerima iz Prigrevice u čijim redovima igraju nekolikolicina vrsnih graditelja igre i golgetera poput Stajšića, i Bogunovića. . Početak susreta je obeležila prečka koju je pogodio najbolji igrač utakmice, Zoran Stajšić u 3. minuti. Već u 11. minuti, isti igrač je pogodio mrežu domaćinima, kada je glavom skrenuo jednu loptu koju je iz kornera ubacio Vuković. Dva minuta kasnije, Paunović iz neposredne blizine oštro šutira, ali Milović odlično brani, a odbijenu loptu  Bogunović šalje u čuvara mreže domaćina. U 37. minuti Milović ponovo dobro interveniše nakon slobodnog udarca kojeg je izveo Paunović, golman Graničara šalje loptu u korner. U periodu prvog dela utakmice, domaćini su samo u nekoliko navrata stvorili nekoliko polušansi, ali se rezultat nije menjao. Drugo poluvreme je proteklo u ofanzivnijoj igri  gostiju i već na početku je došlo do promene rezultata. Najpre je u 52. minuti Paunović povisio na 2:0 , posle jednog šuta Radojčića kojeg je kratko odbio Milović , a odbijanac je poslovođa prigrevčana poslao na pravo mesto. I treći gol, a svoj drugi na današnjoj utakmici , centarfor gostiju je dao na sličan način. Iz dva pokušaja njegovih saigrača, nije došlo do realizacije, a njegov šut iz neposredne blizine po zemlji , bio je koban po odbranu domaćina. U periodu do kraja susreta, gosti su brzim kontrama dolazili do šansi, a dve najzrelije imali su , Vuković u 79, kada je u jednom brzom prodoru ušao u šesnaesterac i oštro šutirao ali se Milović ponovo isprečio, i Bogunović u 85, kada je sam išao prema golu, obišao Milovića, a lopta koja je došla do Vukovića nije završila u golu jer se na njegov šut isprečio Prekrajac. Utakmica je bila fer i korektna, pobeda gostiju je zaslužena, suđene Obradovića sa pomoćnicima , dobro.

 
Graničar : PIK Prigrevica 0:3 (0:1). Gakovo 04. maja 2013. godine. Igralište Graničara. Gledalaca 100. Sudija Obradović (Kruščić) pomoćnici  Ćalasan i Zarić (Kula) delegat Marjanac (Sombor). Strelcii: Stajšić u 11 i 54, i Paunović u 52. za Pik Prigrevicu. Žuti kartoni Primorac (Graničar)i Vuković (PiK Prigrevica) Crveni kartona nije bilo . Igrač utakmice Zoran Stajšić (PIK Prigrevica) 
 
GRANIČAR : Milović, Šćekić, Prekrajac, Primorac, Sekiz (Vujinović), Ožbolt, Zorić, Timar (M. Marković), Mil. Marković, Tomić, Petričević ( Džebić).
PIK PRIGREVICA: Šarić, Vladetić, Milanović (Marin), Ćuća, Knežević, Paunović, Jakovljević (Griva), Radojčić, Vuković, Bogunović i Stajšić (Rakić).

Na slici trenutak iz 54. minuta kada Stajšić (9) postiže svoj drugi gol na utakmici.  Zoran Stajšić najbolji pojedinac utakmice u Gakovu.

Fudbal Fudbal PFL Sombor Graničar (G) PIK Prigrevica
Međusobne utakmice
2012-2013
04.05
16:30
Graničar (G)
PIK Prigrevica
0
3
07.10
15:30
PIK Prigrevica
Graničar (G)
4
0

2011-2012
17.06
17:00
PIK Prigrevica
Graničar (G)
3
2
12.11
14:00
Graničar (G)
PIK Prigrevica
1
1

Uporedni rezultati

Graničar (G)
 
PIK Prigrevica
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
0 (0) Broj pobeda 3 (2)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
3 (1) Broj poraza 0 (0)
3 (1) Dati poeni 11 (7)
11 (4) Primljeni poeni 3 (2)
-8 (-3) gol razlika na utakmicama +8 (+5)
0% (0%) Uspešnost 75% (100%)
Nema rezultata