XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
47%
31%
22%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


13
Sindjelić
7
14
Teleoptik
6
15
Inđija
6
10
Smederevo
10
11
Dolina
8
12
BSK Borča
8
BSK Borča
Sloboda
Smederevo
Metalac (GM)
Radnik
Smederevo
Radnik
Timok
Bežanija
Inđija
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Izveštaj utakmice
Poraz koji boli

Teleoptik je savladao Dolinu zahvaljujući upornosti mladića u plavim dresovima, greškama i glupostima gostujućih igrača i uz blagoslov sudije. Dolina je dva puta vodila golovima Memovića i Spaskovskog, ali ni to nije bilo dovoljno za prvu pobedu na gostovanju. Strelci za Teleoptik bili su Jovanović, Dobrijević i Ljujić iz penala. Pet golova, po pet žutih kartona za obe ekipe, dva isključena gostujuća igrača, na momente gruba igra sa obe strane, tri boda ostala u Zemunu a Dolina u sve većim problemima, epilog je subotnje utakmice 8. kola Prve lige Srbije. Poraz boli, ali još više način na koji je “potopljena” Dolina.

Nedisciplina igrača postao je veliki problem kluba sa tradicijom od 75 godina, kluba koji je bio prepoznatljiv kao lider fer pleja u svim rangovima takmičenja. Ako je smederevska nepravda bila opravdanje za ponašanje trenera i igrača, posle zemunske utakmice uprava kluba mora preduzeti niz pedagoških mera za krajnje nedolično ponašanje svih aktera meča i za poslednje takmičarske neuspehe. Krajnje je vreme da se razmišlja o promeni odnosa prema klubu i preuzetim obavezama, uključujući i razmišljanje o kadrovskim promenama, jer Prva liga neće čekati da se novoligaš opameti. Treba svakako pomenuti krajnje čudno delegiranje sudija poput ove utakmice koju je vodio sudija saučesnik smederevske blamaže. U takvim okolnostima svi su opterećeni a atmosfera nepotrebno usijana. Sudija je grešio, između ostalog, dosudivši najstrožu kaznu za Teleoptik i tako uticao na krajnji ishod meča. Ako su disciplinske mere prema igračima Doline bile opravdane, onda je sudija morao isključiti domaćeg igrača i kapitena Milovanovića za brutalan prekršaj u fazi napada gostiju, ali to mu opet dođe kao sudijska procena.

Da li je namera da se Dolina na vreme eliminiše a sudije su samo krajnji izvršioci ili je u pitanju neznanje sudija, u svakom slučaju ove pojave poprimaju zabrinjavajuće razmere. Delegiranje i suđenje u narednim utakmicama pokazaće koja je namera "zaštitnika" svih sudija. Naredno kolo za Dolinu biće izuzetno značajno a za pojedince možda sudbonosno, jer u Padinu dolazi lider Prve lige Srbije Mladost iz Lučana.

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Teleoptik Dolina
Međusobne utakmice
2013-2014
16.04
16:00
Dolina
Teleoptik
2
0
05.10
15:30
Teleoptik
Dolina
3
2

Uporedni rezultati

Teleoptik
 
Dolina
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
3 (3) Dati poeni 4 (2)
4 (2) Primljeni poeni 3 (0)
-1 (+1) gol razlika na utakmicama +1 (+2)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata