XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
OFL Ub grupa "Zapad": Vrelo - Vrelo Sport 1:2

U trećem kolu opštinske lige Ub grupa "Zapad" ekipa Vrelo Sport ostvarila je treću pobedu savladavši ekipu Vrela u lokalnom derbiju.

Ekipe pred početak meča

Meč je počeo žestokim napadima ekipe Vrelo Sport a domaćin je bio prinuđen da se grčevito brani u početnim minutima utakmice. Par dobrih šansi gostiju bez konkretne završnice nagovestile su pogodak Novakovića u tridesetom minutu. Odmerenim šutem tukao je u golmanov ugao iz slobodnog udarca na ivici kaznenog prostora. Nekoliko minuta kasnije akcija iz udzbenika zavrsava se izvarednim centaršutem Ljubičića koji pronalazi Ivicu Matić u šesnestercu a on rutinski šalje loptu u mrežu.

Drugi deo meča donosi malo sporiju igru, tesko je bilo probiti gustu odbranu domaćina. Iako je ekipa Nemanje Matić držala loptu u svom posedu konstantno ozbiljnija šansa za gol je izostala. Domaći su uspeli da dodju i do pogotka pet minuta pre kraja meča. Nenad Sandić se izborio za loptu i šutirao sa dvadeset metara.Pogodio  je  gornji desni ugao a Stančić mogao samo paradom da ulepša pogodak. 

Vrelo Sport: Vladimir Đurđević (c) (Nebojša Stančić), Aleksandar Ljubičić, Branko Leontijević, Goran Đorđević, Darko Matić (vc), Mile Marinković, Goran Kalanj (Milan Jakovljević),Dragan Novaković, Ivica Matić, Nemanja Obradović,   Stefan ilić (Andjelko Arambašić). Trener: Žarko Anđić.




Fudbal Fudbal Opštinska liga Ub - grupa "Zapad" Vrelo Vrelo Sport
Međusobne utakmice
2015-2016
23.04
16:30
Vrelo Sport
Vrelo
6
1
20.09
13:00
Vrelo
Vrelo Sport
1
2

Uporedni rezultati

Vrelo
 
Vrelo Sport
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
2 (1) Dati poeni 8 (6)
8 (2) Primljeni poeni 2 (1)
-6 (-1) gol razlika na utakmicama +6 (+5)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača
misao je ocenio igrača