XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
SL Vojvodina: Donji Srem ā€“ Mladost (A) 2:0
11.06.2011 Ž. Radivojević

Nastavlja se ā€žpećinačka fudbalska bajkaā€œ! Od naredne jeseni Donji Srem će se takmičiti u Prvoj ligi. Od prvog minuta Donji Srem je imao inicijativu i stvarao Å”ansu za Å”ansom, ali u odsudnim trenucima nije bilo dovoljno koncentracije. U 6. minutu, posle ubačene lopte iz ugla, Prvljević je bio najviÅ”i u skoku, ali nedovoljno precizan. Posebno raspoložen za igru bio je Å uÅ”njar, koji je u 16. minutu propustio prvu priliku za gol. NaÅ”to kasnije Milanovič ā€žmakazicamaā€œ pokuÅ”ava da ugrozi vrlo solidnog Ićitovića. Å uÅ”njar je u viÅ”e navratra i ā€žasistentā€œ: u 36. minutu sjajno proigrava ToÅ”ića, ali golman Ićitović je na mestu. Par minuta kasnije ToÅ”ić ā€žvraćaā€œ asistenciju Å uÅ”njaru, ali do promene rezultata ne dolazi. Nesigurnost Ićitovića ne koreisti Å uÅ”njar u 40. minutu, a poslednju priliku u prvom poluvremenu imao je Djukanović u 44. minutu, kada je odlično Å”utirao iskosa sa okjo 20. metara. U 63. minutu akciju započinje ToÅ”ić, nastavlja Petković: medjutim, Milanovuić Å”utira preko gola. Konačno ā€žerupcijaā€œ na Suvači: u 69. minutu Å uÅ”njar , po ko zna koji put pokazuje velike realizatorske sposobnosti, kada se sjajno snaÅ”ao pred golom gostiju. I pored vodjstva Donji Srem nastavlja sa inicijativom: posle centarÅ”uta Djukanovića u 76. minutu, Petković Å”utira pored gola. Osam minuta kasnije iskusni Petković Å”alje loptu u kazneni prostor Mladosti, Å uÅ”njar je opet na pravom mestu, a lopta iza ledja Ićitovića. Priliku da povisi vodjstvo Donjeg Srema u 88. minutu propuÅ”ta Marković.

Poslednji zvižduk Å utulovića označio je početak velikog slavlja i bacanja dresova medju navijače. Priliku da ā€žzaokruži sezonuā€œ na najlepÅ”i način imaće Donji Srem naredne srede, kada u finalu Kupa FS Vojvodine dočekuje Kikindu.

Pećinci ā€“ Sportski centar ā€žSuvačaā€œ. Gledalaca: 700. Sudija: Milan Å utulović (Novi Sad). Strelac: Å uÅ”njar u 69. i 84. minutu. Žuti kartoni: ČordaÅ”ić (Donji Srem), Čonić (Mladost). Igrač utakmice: Djordje Å uÅ”njar.

DONJI SREM: Drinić, ToÅ”ić, Josimov, Prljević, Bukorac, Djukanović, Lakić-PeÅ”ić, Å uÅ”njar (Marković), Milanović. (Beronja), Jovanović (Petković), ČordaÅ”ić.
MLADOST: Ićitović, Radaković, Munižaba, Čonić, Todorović, Vujin, Petrović, Ćopić, Lukić, Ševarac, Ćumić.

Fudbal Fudbal Srpska liga "Vojvodina" Donji Srem Mladost (A)
Međusobne utakmice
2010-2011
11.06
17:00
Donji Srem
Mladost (A)
2
0
20.11
13:00
Mladost (A)
Donji Srem
0
0

Uporedni rezultati

Donji Srem
 
Mladost (A)
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 0 (0)
1 (0) Broj nereŔenih 1 (1)
0 (0) Broj poraza 1 (0)
2 (2) Dati poeni 0 (0)
0 (0) Primljeni poeni 2 (0)
+2 (+2) gol razlika na utakmicama -2 (0)
50% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
Nema rezultata