XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
28%
30%
42%
Tipovanja
1
X
2
3
1
3
Utakmica tipovana 7 puta

 
10
Radnički 1923
23
11
IMT
21
12
Javor Matis
21
 
2
Crvena zvezda
46
 
3
TSC
37
 
4
Čukarički
29
Javor Matis
Čukarički
Novi Pazar
Voždovac
Spartak ŽK
Napredak
Javor Matis
Olympiakos
Radnički 1923
Radnički (N)
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
IzveŔtaj utakmice
IMT gađao ćorcima, TSC nosi velika tri boda kući

Detalj sa utakmice: H.D.Vujanović

IMT je u utakmicu protiv favorizovanih gostiju iz Bačke Topole uÅ”ao bez respekta. Viđen je otvoren fudbal od strane obe ekipe, a prvu naizgled dobru priliku imao je gostujući igrač Ćirković na isteku 8. minuta igre, kada je sam sebi izgradio poziciju za Å”ut na nekih 13-14 metara od gola, ali je loptu uputio pravo u naručje dobro postavljenog Gordića. Gosti su potom u 14. minutu postigli pogodak preko Milovanovića, ali je isti poniÅ”ten zbog ofsajd položaja u kojem se naÅ”ao Å”pic TSC-a. Igrao se 26. minut kada je Pantović propustio idealnu priliku za Bačkotopolce koju mu je pripremio Petrović, Å”utirao je neprecizno glavom sa svega 6-7 metara udaljenosti. Nasuprot gostima, IMT je u prvom poluvremenu uspeo samo jednom ozbiljnije da pripreti kada je Terzić izveo slobodnjak sa oko 25 metara u 42. minutu, lopta je zavrÅ”ila metar iznad prečke.
Samo Å”to se krenulo u nastavku dosuđen je penal za ĖtraktoristeĖ, nakon intervencije iz VAR sobe. Naime, Radočaj je uputio centarÅ”ut, a Petrović odigrao rukom, Å”to u prvi mah nije primetio sudija utakmice Milanović. Lopti je priÅ”ao MiloÅ” Luković i tukao snažno, ali van okvira gola, tako da je idealna prilika domaćih za vođstvo otiÅ”la u nepovrat. Na isteku 50. minuta gosti prave brzu kontru, Ćirković je lepim pasom ostavio Milosavljevića samog pred golom IMT-a, a ovaj je bio nestvarno neprecizan sa samo desetak metara. Isti igrač nije bio mnogo precizniji ni 4 minuta kasnije sa slične udaljenosti, gosti propuÅ”taju joÅ” jednu dobru priliku da povedu.Ā 
Domaći igraju otvoreno, a za takvu igru umalo nisu nagrađeni u 60. minutu. Prvo je Radočaj Å”utirao glavom sa 7 metara, golman Ilić uz pomoć prečke zaustavlja Å”ut, na odbijenu loptu natrčao je Terzić i opalio po njoj, ali se kao neprobojni stub na gol liniji naÅ”ao Stojić i odbio je u polje. TSC je u 70. minutu najzad materijalizovao svoju ofanzivnu igru, strelac je bio Pantović sa desetak metara razdaljine, na asistenciju Kuveljića. PropuÅ”tene Å”anse uz pogođenu prečku i nerealizovan jedanaesterac skupo su koÅ”tale domaće igrače. Čak ni mnogo hvaljeni MiloÅ” Luković u 77. minutu ne uspeva glavom sa 3-4 metara da savlada Ilića, bravuroznom paradom golman TSC-a sačuvao je svoj gol. Svi ovi promaÅ”aji domaćih stigli su na naplatu u 83. minutu kada su gosti iz kaznenog udarca obezbedili pobedu. Prvo je Džinović u svom kaznenom prostoru nepropisno startovao na Rakonjca, a rezervista Å oÅ” je potom bio siguran sa Ėbele tačkeĖ. PromaÅ”ajima ĖtraktoristaĖ nikad kraja, Lutovac u 5. minutu nadoknade izlazi sam pred Ilića, ali Å”utira pored gola i tako zavrÅ”ava reviju promaÅ”aja igrača domaće ekipe na danaÅ”njoj utakmici.
IMT narednog vikenda igra protiv jesenjeg Ŕampiona u Humskoj, dok TSC na severu Bačke dočekuje ekipu sa krajnjeg juga Srbije, Radnik iz Surdulice.

Ā 

IMT - TSC 0:2 (0:0)

STADION: FK Voždovac. GLEDALACA: 400. GL.SUDIJA: Milanović MiloÅ”. POM.SUDIJE: Grujić Jovan i Božović BoÅ”ko. STRELCI: Pantović 70. i Å oÅ” 83.min (k.u.) (TSC). ŽUTI KARTONI: M.Luković, Terzić i Džinović (IMT), Kuveljić, Stojić, Antonić i Ćirković (TSC).
IMT: Gordić, Vukić, GliÅ”ić, L.Luković (Arsić), Terzić (Lutovac), M.Luković, Delević, Ćirković, Vuković (Džinović), Radočaj (Bilaps), Kijevčanin (Zulfić).
TSC: Ilić, Milovanović (Rakonjac), Milosavljević (Jovanović), Antonić, Stojić, Kuveljić, Pantović (Stanić), Cvetković, Petrović (Å oÅ”), Ćirković, Vulić (Pejić).

Superliga Srbije Superliga Srbije Mozzart Bet Super liga Srbije IMT TSC
Međusobne utakmice
2023-2024
11.02
15:00
IMT
TSC
0
2
IMT
TSC
26.08
18:00
TSC
IMT
1
0
TSC
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
TSC
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 3 (1)
3 (2) Primljeni poeni 0 (0)
-3 (-2) gol razlika na utakmicama +3 (+1)
0% (0%) UspeŔnost 100% (100%)
GogiMix1 i joÅ” 6 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača