XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
52%
10%
38%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


11
Mladost
17
 
12
Banjani
15
 
13
Brezovica
15
 
13
Brezovica
15
 
14
Milenko Pavlović
12
15
Brežđe
9
Ribnikar
Kačer
OFK Divci
Brežđe
Proleter
Kačer
Brežđe
Brezovica
Rubribreza
Trlić
Izveštaj utakmice
Sudijska nepravda u Banjanima

Na utakmici 14. kola Okružne lige "Kolubara", između FK "Banjani" i FK "Milenko Pavlović", viđena je neverovatna pristrasnost glavnog arbitra prema domaćoj ekipi. Od samog starta meča, bilo je jasno da je samo jedan ishod moguć, a to je naravno, pobeda domaćih. Ovolika doza naklonjenosti jednom timu od strane glavnog delioca pravde, zaista nije skoro viđena na fudbalskim terenima. Direktan uticaj na rezultat i razvoj igre kulminirao je ignorisanjem dve teške povrede pravila fudbalske igre, odnosno, nesankcionisanjem dva prekršaja domaćih igrača u sopstvenom kaznenom prostoru, što je izazvalo buru negodovanja gostujućih fudbalera i navijača, isprovociranih ovakvim sudijskim gestom. Nesvakidašnja parodija na fudbalsku igru u sudijskoj režiji, još jednom je ukaljala obraz ove plemenite sportske veštine, i spustila srpski fudbal na još niži nivo.

I pored ovolike neravnopravnosti u deljenju pravde, treba napomenuti da su domaći fudbaleri bili fer i korektni na terenu, što se već ne može reći da se dešavalo i pre nego li je lopta krenula sa centra, dok su gosti pružili jednu od najboljih partija ove sezone, i sigurno nisu zaslužili da pognute glave napuste igralište. Pružili su sjajan otpor protiv 11 momaka u zelenim dresovima, ali nisu mogli protiv jednog čoveka u crnom. Zaboravlja se da se fudbal prvenstveno igra zbog publike, koja se ovakvom arbitražom i mahinacijama sigurno neće privući na tribine. To potvrđuju i izjave navijača gostujućeg tima, koji prate svoje ljubimce na svim mečevima u nadi da će gledati fer i poštenu borbu dve fudbalske ekipe, a ne tragi-komične predstave koje im se serviraju.

Uprava FK "Milenko Pavlović" se iskreno nada da će nadležni ljudi iz Okružnog fudbalskog saveza što pre reagovati, i sprečiti ovakve događaje, kao i da će se njihovi počinioci adekvatno sankcionisati. Takođe, ovim prilikom se upućuje apel vernim navijačima da u nedelju, 20.11.2011. godine, ispune tribine prelepog fudbalskog kompleksa u Gornjem Crniljevu, i pomognu svom timu da osvoji nova tri boda u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, i tako osigura bolji status pred početak prolećne polusezone i nastavak borbe za očuvanje mesta u Okružnoj ligi "Kolubara".

Fudbal Fudbal Kolubarska okružna liga Banjani Milenko Pavlović
Međusobne utakmice
2011-2012
10.06
17:00
Milenko Pavlović
Banjani
4
3
12.11
13:00
Banjani
Milenko Pavlović
2
1

Uporedni rezultati

Banjani
 
Milenko Pavlović
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
5 (2) Dati poeni 5 (4)
5 (1) Primljeni poeni 5 (3)
0 (+1) gol razlika na utakmicama 0 (+1)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata