XS
SM
MD
LG

Dragan Živanović edukovao službena lica i sportske radnike

SSO sudija Podunavskog okruga, organizovao je predavanje ''Pravila fudbalske igre''. Predavač je bio Dragan Živanović, predsednik SSO sudija FSR Zapadne Srbije. Ovo predavanje je bilo obavezno za sudije i delegate okružne lige, a prisustvovale su i sudije i delegati sa viših lista, kao i svi sportski radnici iz klubova. Posle predavanja održan je drugi seminar službenih lica Podunavske okružne lige. Na popravni je došlo pet sudija i 21. delegat i svi su uspešno položili. Predsednik svaeza Podunavskog okruga Stanimir Trailović, poželeo je svim prisutnim službenim licim, uspešno obavaljnje svojih dužnosti do kraja prvenstva. Predsednik KUS-a Dušan Milojević i predsednik SSO sudija Podunavskog okruga Zoran Mladenović, rekli su. Ne bi želeli, da se više ponove rezultati iz prvog seminara, kada je čak oko 20. sudija bilo neuspešno, zaključak je Milojević i Mladenovića.

Direktor lige Aleksandar Grujić, više neće morati da angažuje sudije sa više liste, a u svom obraćanju rekao je.
- Zadovoljan sam velikom odzivu sudija i delegata koji su prisustvovali edukaciji, a onima koji su sada položili čestitam. U predhodna dva kola, bilo je sve korektno pa želi da se tako i nastavi, rekao je Grujić.

Predsednik FS Podunavskog okruga Stanimir Trailović, prvi se obratio skupu. Sede Dušan Milojević, Dragan Živanović i Zoran Mladenović