XS
SM
MD
LG

Matijašević "Ne odlazimo iz Kruševca"

Kruševac:

 

 

     Veliku zabrinutost navijača Napretka naročito posle odlaska tri najbolja igrača ; Mirosavljevića,Bojića I Obenga Regana danas je svojom izjavom ohrabrio sportski direktor Vladimir Matijašević koji je ujedno i najbliži saradnik finansijera kluba Marka Miškovića  izjavom da klub podno Bagdale neće napustiti i da klubu predstoje svetli dani.

Vladimir Matijašević, sportski direktor bio je veoma jasan i kratak: Ne odlazimo iz kluba!

- Napredak je klub iz zavijača Marka Miškovića, a svima nama ostalima je prirastao srcu... Mnogo smo uložili u njega i nećemo odustati od svog cilja, a to je plasman kruševačkog superligaša u Evropu! Ne može se ništa preko noći, nerealno je bilo očekivati da takav uspeh napravimo u prvoj sezoni u eliti. Što se odlazaka tiče, razumem navijače, i meni je žao što nas napuštaju najbolji, ali od nečega mora da se živi. Poručujem im, stići će prave zamene. U utorak ćemo se sastati Marko Mišković, Nenad Milovanović i ja i razmatrati spisak pojačanja. Pripreme ćemo, najverovatnije, obaviti u Turskoj...

Trener Milovanović pak kaže da je za jesenje rezultate kluba kriva mladost i da će se u zimskom periodu ozbiljno pojačati  bar sa petoricom igrača ( dva u odbrani,dva u srednjem redu i jednim špicem). Bude li ovako kako čelnici kluba obećavaju nema zime za kruševljane u suprotnom borba za opstanak biće krajnje neizvesna.

Na slici Vladimir Matijašević i Marko Mišković