XS
SM
MD
LG

Kadeti: Šampion - Crnokosa 94:42

Kadeti užičkog Šampiona ostvarili su i treću pobedu u kvalifikacijama za kvalitetnu ligu zapadne Srbije. Oni su u 4.kolu kao domaćini ubedljivo savladali jednog od konkurenata za plasman u kvalitetnu ligu Crnokosu iz Kosjerića rezultatom 94:42. Prvi put u prvenstvu trener Šampiona, Nenad Mandić imao je sve igrače na raspolaganju. Ono što raduje je još jedna odlična partija cele ekipe, a pogotovo igra u odbrani. Samo u 1. četvrtini gosti iz Kosjerića su bili ravnopravan protivnik, što govori i rezultat 22:18. Posle toga, na terenu je postojao samo jedan tim - KK ŠAMPION. Najbolja ilustracija toga je broj primljenih poena u nastavku susreta - 24. Izuzetno raspoloženi u napadu u prvom poluvremenu bili su PAVLE PAVLOVIĆ i SRETEN KNEŽEVIĆ, dok je u odbrani ponovo briljirao MIRKO PETKOVIĆ. Rezultat na poluvremenu glasio je 47:26, ali se kadeti Šampiona nisu zasitili visokim vođstvom, pa su i u drugom poluvremenu nastavili u istom ritmu. Jaka odbrana, mnoštvo kontranapada bili su ponovo glavni aduti za ubedljivu pobedu. Napadačke sposobnosti u drugom poluvremenu su iskazali STEFAN NOVAKOVIĆ i STEFAN DESPIĆ, dok su LAZAR VASILIĆ i MILJAN PERIĆ odličnom igrom u odbrani zaustavili najbolje igrače gostujućeg tima. Poslednjih 5 minuta trener Mandić je ukazao šansu i rezervistima koji su je iskristili na najbolji mogući način. U redovima gostiju koji su malo toga pokazali , istakli su se Pavlović i Vasiljević čija su se imena našla i u beležnici predsednika KK ŠAMPION, Aleksandra Prodanovića. Ovom pobedom kadeti Šampiona su bliži zacrtanom cilju na početku sezone, a to je plasman u kvalitetnu ligu.

KK ŠAMPION-KK CRNOKOSA 94:42 (22:18,26:9,17:11,29:4)
KK ŠAMPION: Vasilić 8, Despić 15, Popović L., Pavlović 15, Đopalović 6, Popović D., Knežević 25, Nedić, Petković 8, Novaković 8, Antonijević 2,Perić 9.
KK CRNOKOSA: Pavlović 8, Cajić 4, Vasiljević 8, Lubinić, Pavlović A., Pavlović N. 6, Vasović 12, Ignjatović, Kostić, Đokić 2.