XS
SM
MD
LG

Nova pobeda Jagodine na pripremama u Sloveniji

Jagodina je odigrala još jednu dobru kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Posle duela sa rumunima, evidentno je da jagodinski superligaš podiže formu, i da će bez sumnje spremno dočekati dvomeč sa Klužom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Igrao se 34. min. kada je na asistenciju Đurića, Šusnjar zatresao mrežu protivnika, i postigao svoj treći gol na pripremama. Jagodina vodi na poluvremenu 1:0.

U nastavku utakmice šef Stručnog štaba Mladen Dodić pružio je priliku svim igračima. Izjednačenu borbu na terenu do 75. min. iskoristili su igrači Rumunske ekipe da dođu do izjednačenja. Strelac je bio Dobre, preciznim udarcem glavom. Posle primljenog gola fudbaleri Jagodine ponovo kreću silovito i dolaze do nove prednosti . Gol je postigao Marinković i donosi prednost Jagodini od 2:1 u 85. minutu, na asistenciju Ivanovića. Sledeću proveru fudbaleri Jagodine imaće u sredu 9. jula, protivnik će biti "Puškaš Akademija" iz Mađarske.

FK Jagodina – FK Csms Iasi 2:1 (1:0), Murska Sobota - Gledalaca 200. Strelci: Šusnjar u 34. minut i Marinković u 85. minut za Jagodinu, a za Csms Iasi, Dobre u 75. minut. Sudija: Andrej Pratak (Slovenija).

FK JAGODINA: Đuričić, Šimac, Milinković, Mihajlović, Filipović, Damjanović, Jakimovski, Arsenijević, Đurić, Cvetković i Šušnjar. Igrali su jos: Perić, Martinović, Ilić, Lepović, Miladinović, Gašić, Mijatović, Janković, Deak, Ivanović, Marinković, Stoicev, Vujošević.

FK CSMS IASI: Kaparko, Voiku, Mimalace, Plamada, Vladu, Bosoi, Džonson, Novak, Olam, Bole i Palimaru. Igrali još: Grahovac, Munteanu, Mitic, Visa, Mihai, Bebu, Babik, Kalugaru, Marinos, Veraha, Kregbanis, Tiganaru, Dobre.