XS
SM
MD
LG

Gavrilović potpisao četvorogodišnji ugovor sa Borcem

Borac nastavlja tradiciju da kompletira seniorski sastav igračima iz sopstvenog pogona, pa je tako četvorogodišnji ugovor potpisao mladi i perspektivni Ivan Gavrilović. Postoji mogućnost da u narednom periodu sa Borcem trenira i Marko Jagodić Kuridža, aktuelni igrač Cibone.

„Parafirali smo četvorogodišnji ugovor sa Ivanom Gavrilovićem jednim mladim osamnaestogodišnjim igračem koji je izrazio zadovoljstvo što smo se dogovorili o saradnji do 2018. godine“, ističe Ivanović i dodaje. „U toku sledeće sedmice razrešićemo neke dileme oko pojedinih igrača kojima ćemo ponuditi ugovore. Sve radimo u dogovoru sa trenerom Raškom Bojićem. Razgovaraćemo sa Draškom Radovićem i Nikolom Pešakovićem. Krajem sedmice ćemo formirati veći deo tima“, zaključio je Ivanović.

Gavrilovic

Ivan Gavrilović smatra da je Borac prava sredina za napredak mladih igrača.

„Očekujem da ću se tokom sezone nametnuti treneru Rašku Bojiću i da ću izboriti određenu minutažu. Takođe, ostala mi je još jedna juniorska sezona, ali videćemo, sve je na meni“, zaključio je Gavrilović.

U narednom periodu postoji mogućnost da će sa Borcem trenirati krilni centar Marko Jagodić Kuridža, aktuelni igrač Cibone iz Zagreba. Usled finansijskih problema kroz koje prolazi Cibona, igrači još uvek nemaju jasnu predstavu o početku priprema i daljoj budućnosti kluba, pa je direktor Borca pozvao Jagodića Kuridžu da se pridruži treninzima i tako unapredi i svoj i rad ostalih igrača Borca.

Marko Jagodić Kuridža je po tom pitanju izjavio sledeće.

„Prozivka u Ciboni je 11. ili 13. avgusta, ukoliko ne bude pozitivnih pomaka verovatno ću trenirati u Čačku jer sam dobio poziv od Marka Ivanovića da treniram sa Borcem i tako održavam formu“, zaključio je Jagodić Kuridža.